PICkit 2 VPP napětí chyba ... pomoc: (

V

Villevissen

Guest
Ahoj, im pomocí PICkit, ale narazili na problém, když někdy se snažím otevřít PICkit 2 software dostanu zprávu "PICkit 2 VPP napětí chybu". Zpočátku jsem si myslel, že to byl můj PIC, který dostal statickou šok tak jsem si koupil nové, ale im stále dostává stejnou zprávu, je to můj programátor, že tak nějak se člení? A jeho stejné MPLAB, tvrdí, že se napětí VPP chyba:. (Změnil jsem USB porty, přeinstalovat vista (tho jsem neměl přeinstalovat kvůli tomuto problému), ale v každém případě im všechny z nápadů, tak jsem opravdu doufám, že někdo z možná víte, co dělat :)

Pomocí PICkit2 nástrojem pro řešení problémů a multimetr.

ah :) hmm dont mít multimetr, ale Poradce při potížích říká, že je krátká nebo velmi těžké zatížení, ale já opravdu nevím, co je způsobuje, že: S im pomocí demoboard který byl dodán s PICkit 2 programátoru, takže tam by neměl být žádný šortky ^ ^ hmm tho když jsem zapojte demo deska z n vyzkoušet VPP říká všechno je v pořádku.

Používáte PICkit2 poprvé? Mám tyto problémy, když se kolíky není správně připojeno nebo tam je nějaký druh zkrat mezi dvěma kolíky, které budou použity pro programování! Také doufám, že nejste tieing MCLR pin Vcc při programování! Jde o AJ

To fungovalo dobře před. n jak jsem řekl předtím, než im using demo desku, který byl dodán s ním, může hmm zkuste vytvořit novou :) a pinu MCLR by neměl být připojen k Vcc ^ ^

[Quote = Villevissen] ah :) hmm dont mít multimetr, ale Poradce při potížích říká, že je krátká nebo velmi těžké zatížení, ale já opravdu nevím, co je způsobuje, že: S im pomocí demoboard který byl dodán s PICkit 2 programátoru, takže tam by neměl být žádný šortky ^ ^ hmm tho, když jsem připojit demo deska z n vyzkoušet VPP říká všechno je v pořádku [/quote] A DMM stojí těsně pod 0,5 dolarů /. -. Pokud jste student, možná jej můžete použít kdekoliv.

Koupil jsem jeden za asi 2 USD, nikdy vidět jeden pro 50Cents (US $).

[Quote = funnynypd] Koupil jsem jeden za asi 2 USD, nikdy vidět jeden pro 50Cents (US $) [/quote] Jo, já také znamenalo $ 5 / -. "." Obecně používáme Po měna ochranná známka "Rs.250 / -" by se rovnal cca $ 5 / - to byla pořízena jako desetinné a Vy jste snad měl 0,5 dolarů

Udělal jsem nějaké další testy, teď, jsem udělal nový "demo deska" z jednoho z těchto labboards hehe tak teď vím, Vpp není krátká, ale stále tvrdí, že je. Snažil jsem se vytáhnout Vpp, ale pak říká, že "žádné zařízení zjištěna". Takže je to jen hodit programátor z okna da? oh, pokud ano, co programátor by vás doporučit? :) Chcete levný jeden ;)

Je to práce s winXP, nebo na nějakém jiném PC / notebooku? Zatímco zvědavost zabíjí kočku, netrpělivost snad zabije muže s designem. Nemůžeme vyhodit každý a každá věc, která představuje problém. Pokud PICkit2 (i předpokládám Microchip) nefunguje pro vás, co kdy uděláte chovat stejným způsobem. Mimopracovní situace je dána příležitost se učit a stát se více kvalifikovaných a analytické. jako Bill správně navrženo, mají vlastní testovací nástroje, takže si můžete přiblížit logicky.

hmm dobrý nápad :) půjdu dolů k mému kamarádovi a vyzkoušet :) Jo a špatně vypadat to, co MM bude stát :)

[Quote = Villevissen] hmm dobrý nápad :) půjdu dolů k mému kamarádovi a vyzkoušet :) Jo a špatně vypadat to, co MM bude stát :) [/quote] DMM testů založených, může být provedeno v laboratoři také pomocí jeho zařízení. ne, že budete muset strávit za to. BTW, proč to nezkusit spustit bez připojení k externím zařízení, zda se stejná zpráva přichází? pak, zda je váš USB konektor se dává příliš nízké napětí, jako je 4.5V nebo 3.3V?

Snažil jsem se nemůže připojit něco k programátoru a otestujte jej, funguje dobře, ale když jsem se připojit na Vpp, že říká, že jeho napětí chyba znovu. Jo a byl jsem v mém pokoji kamarádi a testovány ... Stejný problém: (

[Quote = Villevissen] Snažil jsem se nemůže připojit něco k programátoru a otestujte jej, funguje dobře, ale když jsem se připojit na Vpp, že říká, že jeho napětí chyba znovu. Jo a byl jsem v mém pokoji kamarádi a testovány ... Stejný problém: ([/quote] Nyní se podívejte, zda kontakty v PICkit2 jsou správně připojeny na piny cíle Vím o jednom Microchip palubě, kde se cílové kolíky mají číslování mis-vytištěny podle Microchip fóru Nenechte.. zvrátit konektor okamžitě, ale zkontrolujte, zda opravdu piny 1-6 reprezentovat stejně jako na vaší desce fyzickou pozorování komponent. Konečně mluvit lokální podporu mikročipů a je známo, že by vám pomohl ven obnovit vaše Microchip-zakazují vysoká kurýrní poplatky sem a tam na vás hlava, ačkoli.

Yeh piny jsou správné, jde to, kde se má :) Budu otevřít lístek na mikročipy na webu podpory :)

Pravděpodobně používáte bs250 mosfety ... Trochu problematické, ale i přesto nevím proč ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back