PICSTART plus okruh & code

C

codekuru

Guest
picstartplus pgmer obvodu a kód, může někdo používat. Stáhl jsem si to z ruských stránek http://www.5v.ru/ nemohu stra žádnou záruku na tento

dobrá práce, ale já chci vědět, atmel nebo PIC nebo AVR [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 58 sekundách: [/color] [/size] iThink avr je více než snadné pic [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 58 sekundách: [/color] [/size] iwant připojení pic programování obvodů

[Quote = codekuru] picstartplus pgmer obvodu a kód, může někdo používat. Stáhl jsem si to od h ** p ruština webu: / / www.5v.ru/ nemohu stra žádnou záruku pro tuto [/quote] co u použijte tento start plus pro .... řekni mi něco užitečného a já si ji stáhnout ;-)

PICSTART Plus je mikročipy rozvoj PIC programátor. To může program PIC F & C série čipy. Jste lépe budování ICD2 klon. Mnohem jednodušší a lze ladit mnoho VIC, stejně jako program je. Nemůže program C (CMOS) série VIC, prostě F (Flash)
robot.png

To vypadá, že je kopie Microchip PICSTART programátor pro programování Flash PIC řady Microchip a používá se s jejich software MPLAB IDE.

Všimli jste si toto vlákno je 4 roky starý?

hahaha, nebo ne éra PIC Kit 2? open source a levný: D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back