I
iamxo
Guest
Dovolte mi říci, že první Sha a MDAC na začátku, jsem se komparátor závora signál téměř na konci hold čas Sha (Řekni, 10ns hodiny cyklu o 5ns pro drží, ale non-překrytí hodiny skutečně), takže moje závora signál vzniknout VDD na 4ns před koncem se držet času (to znamená, že 1ns šířku závora signálu).
Nicméně, simulace, zjišťuji, že když se závora signálu je vysoká, komparátor kick-back "šum degraduje moji Sha usazovací čas, který je v mém 5ns hold čas, Sha nemohou usadit na požadovanou hodnotu.
Takže můj dotaz je "Mohu nechat závora signál přichází dříve? Jako v doprostřed Sha hold okamžiku Sha téměř usadit na požadovanou hodnotu, ale ne, že přesné.
(Květen budete mít mě) Díky moc ..
Nicméně, simulace, zjišťuji, že když se závora signálu je vysoká, komparátor kick-back "šum degraduje moji Sha usazovací čas, který je v mém 5ns hold čas, Sha nemohou usadit na požadovanou hodnotu.
Takže můj dotaz je "Mohu nechat závora signál přichází dříve? Jako v doprostřed Sha hold okamžiku Sha téměř usadit na požadovanou hodnotu, ale ne, že přesné.
(Květen budete mít mě) Díky moc ..