platí Gabor filtr pro zvýšení otisků prstů

N

NKrasnov

Guest
Dobrý den! Mám proble s realizací Gabor filtru na snímku otisku prstu. Může mi někdo vysvětlit krok za krokem, jak správně realizovat Gabor filtr a vztahují se na snímku otisku prstu? Díky pokročilé pozdravy - PS-li někdo mít program příklad kódu (C + + nebo Delphi (Object Pascal)) .. Budu velmi rád za to. můj e-mail: krasnov_n_a@mail.ru

Mám hong vylepšení pomocí Gabor filtr. Pokud u potřebovat papír, kontaktujte mě.

Proto dostal 2 soubor, myslím, že je stejný oen v pořádku?

Vážení kogyisoe Prosím pošlete mi na papír afrashteh.n (at) gmail.com S pozdravem.

Gabor filtr pomocí otisků prstů vylepšení hi kogyisoe, pokud běžím hong pgm jeho showin chyba v řídící filtr .. hw 2 napravit chybu

Ahoj kogyisoe, studuji Hongovy kódování. když jsem realizovat v matlabu to zobrazí jako "nedefinované funkce pro iput argument typu uint8" .... prosím pomozte .. Díky předem

ahoj, já se připravuju posledním ročníku projektu, může u plz mi poslat kód Matlab o zlepšení obrazu pomocí Gabor Filtr: gsofiane@live.com děkuji.

Ahoj kluci, jak již u dokončili práci gaborfilter.If U nevadí, že může u kluci post rohož laboratorní kód gaborfilter jako já dělám svůj projekt na srovnání otisků prstů. Díky předem .. S pozdravem, Ganesh

hi iam dělá můj poslední rok projektu v otisků prstů Potřebuji pomoc pro zvýšení pomocí filtru Gabor svou e-mailovou ID je: eragpotter@gmail.com

... Potřebuji kód v C, je Matlab kód ...
MATLAB poskytnout nástroj, s Wich umožňují konverzi kódu M do formátu C. týden. + + +

@ Andre_teprom se u mít kód MATLABu pro zlepšení obrazu otisků prstů

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back