PLC s frekvenční měnič

T

the_risk_master

Guest
Vážení / dámy,Mám projekt pomocí Omron CJ1M PLC a HMI s žádný problém (jsem udělal programů a uživatelského rozhraní provést), ale můj klient požadované mě mít invertor (PWM frekvenční měnič) 3G3JX, abychom mohli kontrolovat rychlost na dopravník.Nyní mé problémy, kde je na rozhraní měnič frekvence v PLC,
mám náhradní DI a AI
je (žádný problém s tím) ...Potřebuju jen některé blokové schéma může být, pokud mohu připojit nebo kaskáda na invertor ..jde a mnohé díky,
the_risk_master

Mám Siemens PLC programer déle než 6 let.Konfigurace závisí na potřeby zákazníků, a jaké I / O má frequecy převodník (FC).

Moje obvyklá konfigurace:
DI1: FC_working
DI2: FC_error
DI3: Automatic_mode
DI4: Manual_mode
DI5: Taster_START_FC
DI6: Taster_STOP_FC,
nebo DI5, 6 je možné nahradit jedním DI, ale musíte použít přepínač pro start

DO1: Start_FC
DO2: Reset_fault_on FC

AI1: FC_frequency
AI2: FC_current

AO1: Speed_reference_for_FC

S tímto budete mít všechny informace o PLC, a můžete si dát všechny parametry pro FC práci.Druhé řešení je využití komunikace pro všechny parametry start, stop atd.
Komunikace může být:
- Profibus,
- Fieldbus,
- Modbus,
nebo některé FC vlastní protokoly

S pozdravem,Mr.Cube

Musíte buď "suché" kontakt relé výstupů nebo izolované NPN otevřený kolektor výstup k ovládání digitálních vstupů vašeho disku.Zvolíte v programování disku, co každý vstup funkce bude.Pro analogové ovládání rychlosti potřebujete buď 0-10V nebo 4-20mA výstup z vašeho PLC.(Později se doporučuje, je-li na dlouhé vzdálenosti mezi PLC a disk)
Pokud si přečíst manuál pro PLC, že by mělo být zřejmé, co potřebujete k ovládání mechaniky.Také se ujistěte, že každá zastávka emrgency obvodu disku se zastaví přímo, aniž by bylo nutné pro funkční PLC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back