pls já potřebovat zdarma kompletní svobodný software pcb

E

ehico16

Guest
těší Potřebuji zdarma kompletní svobodný software pcb s automatickým směrováním

Ahoj, je svobodný software nazvaný DipTrace. Jen to Google hledání najít to:) S pozdravem, sabzi

ahoj já dont vědět, jestli KiCadu nebo GEDA mají autorouting, ale oni jsou pěkné bez PCB design obalů.

@ Buenos KiCadu přichází s autorouter. @ Sabzi DipTrace není freeware. ep20k

Cadsof Eagle je dobrý freeware PCB navrhování softwaru jsem si jistý, autorouting, nicméně, to je dobrý software jde m.yasir

Freeware verze CadSoft Eagle má mnoho dalších omezení, stejně: 1. Schematické nemůže být více než jednu stránku 2. Plocha desky je omezena na 12 čtverečních palců 3. pouze 2 vrstvy PCB lze provést, pokud chcete dobrý freeware pak vyhledávat na rozpraskané verzi Designer Altium jde m.yasir

"Dobrý freeware pak vyhledávat na rozpraskané verze @ ltium Designer" není jeho opravdu "freeware". její OK pro spoustu lidi, aby používali software popraskané, ale pro ostatní to může být unconfortable. ano, KiCadu je dobrý coice v tomto případě, je opravdu freeware. A dost dobrý, pokud nechcete, aby návrh 6 + vrstvy vysokorychlostní digitální tabule.

Ahoj jsem sugest OrCad 16, najdete ho na isohunt.com přes torent. Jsem velmi spokojen s OrCad. Nejčastěji usde mezi profetionals.

Buenos, ačkoli Altium návrhář není freeware, ale velmi komplexní PCB navrhování softwaru. Popraskané software mají své vlastní problémy, protože mnoho rysů popraskané software nefungují správně, že by mohlo fungovat, pokud jsou legálně registered.I ocení i použití legálně registrovaných software. Můžete mi prosím řekněte, webový odkaz, odkud mohu stáhnout KiCadu. jde m.yasir

Prosím, navštivte tento odkaz pro stažení nejnovější verze a stabilní verze KiCadu [url = http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/] KiCadu [/url]

potěší Musím zdarma kompletní svobodný software pcb s automatickým směrováním
drahý, co vůbec software, který používáte, musíte se naučit jako první. Žádný software bude fungovat, pokud víte, jak zadat vstupy a konfiguraci softwaru. Tam je velmi jednoduché řešení, pokud jste novým PCB projektování. Můžete použít CoralDraw. Můžu vám dát vzorek návrhy začít. Vaše SCS je velmi malý, můžete to udělat.

Dip stopa je dobrá volba, pokud ur pracovat s maximální double layer PCB

Ahoj Použijte ProTel to je poměrně snadné.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 19:45 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:44 ----------</span></span>
, pokud u cant najít důvody, dejte mi vědět.

Proteus profesionální. má autorouting možnost a také je to freeware

Proteus profesionální. má autorouting možnost a také to je freeware
PROTEUS freeware!! pěkný vtip Možná bys měl říct, že na Labcenter ... [Url = http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm] Labcenter Electronics - Proteus EDA / CAD software - Komerční Ceny [/url] Alex

i použití kicad software.it je open source software a snadné použití. u může si ji z níže odkaz [url = http://kicad.en.malavida.com/download] Stáhněte si zdarma KiCadu 2011.04.29 anglicky Windows [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back