plz pomozte mi .. (FPGA procesor)

P

pranavam

Guest
Ahoj přátelé, jsem rád realizovat aritmetický procesor pomocí rychlé Vedic matematiky pro můj akademický projekt. prostě jen nápad .. Prosím, dejte mi návrhy. Potřebuji, aby jej v Altera cycloneII2c20 pomocí DE1 rady. Nebo jiným způsobem jakékoli aplikace, které potřebují rychle aritmetické výpočty mohou Vedic matematiky .. plz řekni mi jako dobrý žádostí o můj hlavní projekt. Můj Další myšlenkou je zavedení nervové procesoru .. Mohu použít Vedic tam. Vedic matematika je silný při výpočtu základní operace, jako je odečítání, násobení, srovnat ... atd.. Plz pomozte mi

Mizivé Vedic matematiky I knw, myslím, že využívá některé matematické průběžné výsledky získat hodnoty o něco rychleji, jako např. provést výběr zmije místo zvlnění nést zmije. Tak to by vyžadovalo provedení hodně meziskladu myslím, a jako takový si většina z návrhů by měl zřejmě být postupné. Navrhuji pokusu o vytvoření nějaké grafy ASM nebo Karnaugh Mapy snížení, zkuste se přijít na rovnice a zjistit, jestli můžete přijet v každém provedení, pak se pouze snaží jít na to I dont práce výstroje Altera, takže ani ponětí ABT ty a nervové Já nejsem: D

No, Vedic matematika je o provedení sčítání před provedeno komplexně ... Na papíře to vypadá jednoduše, ale implementovat do hardwaru, budete potřebovat hodně domácích úkolů .. Síťové aplikace, které vyžadují násobení a dělení mohou mít prospěch z Vedic proc matematiky. Dobrým příkladem je video akcelerátor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back