plz pomozte mi v projektu USB pomocí jazyka VHDL

H

hari_lhr

Guest
plz pomozte mi při vypracování projektu .....plz poskytnout kroky k tomu dopracovat v Xilinx 7.1i .........

Spěchá to i musí předložit projekt do konce tohoto měsíce
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

hari_lhr napsal:

plz pomozte mi při vypracování projektu .....
plz poskytnout kroky k tomu dopracovat v Xilinx 7.1i .........Spěchá to i musí předložit projekt do konce tohoto měsíce

kód je pro vysílač USB ........

Chtěl jsem jen vědět, jak to chodí s projektem na Xilinx .. tj., jaké jsou kroky k provedení projektu.

prosím odpovězte, pokud u WAN další podrobnosti ABT projektu ...

Měl jsem
1.definovaných subjektů pro všechny komponenty
2.vytvořil entitiy názvem txtopmodule
3.definované složky v ní
4.kontrolovat syntax
5.kdy já namáhat až k implememnt dostanu chybu pro všechny komponenty .. Zde je příklad ..

NgdBuild: 604 - logických bloků 'NRZ' s typem 'NRZI' nemohl být vyřešen.
Pin jméno misspelling může způsobit to, chybějící edif nebo NGC souboru, nebo
misspelling typu jméno.Symbol 'NRZI' není podporován v cílových
'Spartan3e'.Co mám dělat, když jsem kontrolu syntaxe ..... plz pomozte mi s krok po kroku detaily ... necítím jinak ..Přidáno po 2 minutách:aji_vlsi napsal:hari_lhr napsal:

plz pomozte mi při vypracování projektu .....
plz poskytnout kroky k tomu dopracovat v Xilinx 7.1i .........Spěchá to i musí předložit projekt do konce tohoto měsíce

Ahoj Hari,

h ** p: / / www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?iLanguageID=1&iCountryID=1&getPagePath=23844

Zkontrolujte, zda tato odpověď databáze na Xilinx pro vás Xilinx ngdBuild chyba.

Rgds,
indianarcher.

indianarcher napsal:

Ahoj Hari,h ** p: / / www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?iLanguageID=1&iCountryID=1&getPagePath=23844Zkontrolujte, zda tato odpověď databáze na Xilinx pro vás Xilinx ngdBuild chyba.Rgds,

indianarcher.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back