PML stříbra (Drude model) v FDTD

S

sherry20

Guest
Snažím se realizovat PML pro 1d simulační oblasti stříbra (1D kód pro testovací účely), který je modelován jako Drude model. Použil jsem PML u disperzních médií, jak jsou uvedeny v článku Gedney je, kde se představí P termín a vložte sigma ze stříbra jako eps_r (W). A pro PML, jen jsem použil základní vzorec z knihy Taflove je s pořadovým m = 4 a můj PML je nepohlcuje správně. Myslím, že je něco špatně s mým parametr pro PML, tj. i neměnil na sigma_max pro stříbro. Snažil jsem se hledat papír na toto téma, ale zdá se lidé nedávají mnoho podrobností o tom, jak provádět PML ve svých dokumentech. Mohl by někdo mi dát nějakou představu, co jsem udělal špatně? Děkuji moc!

Dobrý den, měli byste stupně vodivost (stejně jako non-jednota parametr k, pokud používáte UPML), a to buď polynomially nebo geometricky. I připojené Matlabu soubor pro 2D režimu TMZ spolu s TF / SF a více UPML termination.Although je 2D můžete převést 1D snadno. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte a kontaktujte mě. Se srdečným pozdravem, Alper

Díky moc za pomoc mě a přiložte kód. Zatím jsem přišel na můj kód má problém pouze s velmi jemnými oky a srazil simulace domény (tj. č. 1 lambda vzdálenost b / w zdroj a PML, atd.), ale pracuje pro více hrubé síťoviny. Jsem stále pracujeme na tom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back