požádat o pomoc na složené cascode plně diferenciální operační zesilovač

L

lhlbluesky

Guest
Navrhl jsem složený cascode plně diferenciální operační zesilovač používá pro pipeline ADC (1,5 bit na fázi), ale tam jsou některé problémy: když jsem se vyzkoušet ho v otevřené smyčky s ideální CMFB (vcvs zdroj), GBW je 103 m, DC zisk je 80 db, -3 dB šířka pásma je asi 10 kHz, ale když jsem se vyzkoušet v uzavřené smyčce s SC-CMFB, tam jsou nějaké zvláštní problémy: za prvé, můj návrh je objekt [color = red] 15 ms / s [/color], ale aktuální rychlost je pouze 2Ms / s nebo tak, ať dělám, to zůstane tak, já nevím proč? Za druhé, ve vzorku fázi, chci obnovit Vout + a Vout k VCM (0,9 V) pomocí přepínače CMOS ve fázi phi1, ale hodnota je vždy nižší než 0,9 V, v první hodinový cyklus, je to asi 500mV a zvyšuje postupně až do šesti hodin cyklu dosahuje 890mV nebo tak, po tom, to se nemění, nevím, proč také, navíc, když k němu připojím Cs a FS VCM díky CMOS přepínač fáze phi1, hodnota je přesně 0,9 V, takže si myslím, že spínač CMOS je v pořádku, ale co se děje? Za třetí, i připojit do 0,9 VIN, VIN + z 0,3 na 1,5, pak Vref = 0.6V, Vref + = = 1.2V.vref-0.6V, je to tak? a já jsem to, co vědět, co je požadovaná hodnota Vout + a Vout-? například při vin + = 1.4V, co je požadovaná hodnota Vout + a Vout-? Prosím, pomozte mi, jsem opravdu zmatený, díky všem.

Můžete se připojit k reprezentaci vaší zesilovač pro jasnější?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back