Požádat o technickou pomoc

A

Alireza

Guest
Vážení přátelé,
Použil jsem AT73C501 (ATMEL chipset řešení pro měření) pro měření síly system.unfortunately I čelí problém v sériové výrobě, že doufám, že někdo tady mi mohou pomoci vyřešit.
jako ve skutečnosti, všechno bylo ok s prototypem a systém fungoval bez problem.but v sériové výrobě 50 systémů, většina z nich nefunguje správně.
of 3.2768MHz to operate and I noticed that the source of problem is with the Crystal
.

AT73C501 potřeby krystal
3.2768MHz na provoz a všiml jsem si, že zdrojem problému je s Crystal.není oscilate normálně, ale když jsem si sondu osciloskopu na to, že začne kmitání a systém funguje správně ...

Je tady někdo nasměrovat mě, jak odstranit tento problém?

Vážím si vaší pomoci předem.

Měl jsem krátký pohled na list (doc1035.pdf).

Nejsem dojem o tom, jak Atmel uvádí, krystalový oscilátor / Crystal vůbec.Neviděl jsem v případě, že krystal by měl být sériový nebo paralelní rezonanční (obvykle je to paralelní).V případě paralelní rezonanční krystal je třeba mít definovány zatížení kapacity, což znamená také dvě malé kondenzátory od každého konce krystalu na zem.protože vnitřní kapacitní čipu je obvykle menší, než je nutné.

Měli byste mluvit s Atmel a zeptejte se konkrétně o krystalový oscilátor specifikaci a jak to vypadá uvnitř.Také, jaké krystaly používáte mají hodně co dělat s věcí.

Hodně štěstí

Ted

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back