Požární signalizace Ovládací panely

B

bing2005

Guest
Chci design konvenční požárního poplachu na ovládacím panelu s PIC16F877A.
Chci tento přístroj kompatibilní s většinou běžných detektoru.
Jak budu dělat to?Jak jsem se navrhnout systém, který může podporovat různé typy detektorů?
Díky moc.

Většina z požárních hlásičů bude mít jen relé "Normálně Closed", které lze snadno připojit k 0-5V systém s PIC.Některé průmyslové hlásiče požáru bude mít výstupem 4-20mA, ale také podporují možnost relé (například: http://www.firesentry.com/SS4AUVSpec.pdf).Máte-li design příkon v případě potřeby bude podporovat ukončení odpor převést proud na napětí, že budete tuto možnost příliš.
Tam je také způsob snímání vad v kabelech (přidáním rezistorů v sérii a snímání hodnoty odporu, kdy je uzavřena smyčka) a tato metoda se používá v dobré zabezpečovacích systémů.V tomto případě se namísto jednoduchých digitálních vstupů můžete přidat okna komparátor sestavení 2 jednoduchý opamps (LM324, 358 ...).
S pozdravem,
IanP

Mockrát vám děkuji za vaše responsed.
Zatím jsem musel zkusit použít teplotní detektor a detektor kouře v mé design.To funguje, protože jejich produkce byla asi 4.4Vdc při spuštění.
Tyto detektory používající 24Vdc jako napájecí napětí.
Máte nějakou představu, že detekovat signál z těchto detektorů prostřednictvím 24Vdc?
Být zavázán zas!

Nejjednodušší a nejbezpečnější způsob, jak se bude používat optočlen a připojit 24V výstup přes odpor na vstup diodu a výstup z tranzistoru OC může být připojen přímo k jeho pin PIC.
S pozdravem,
IanP

Ano, jsem použil optočlen nyní.
Zjistil jsem, že někteří požární signalizace Ovládací panely používají DF005 v jejich vstupu.
Jak tuto funkci IC?
Jedná se o jednofázové most usměrňovač.
To může podpořit DC vstup stejně??Nebo jen AC vstup?
Díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back