Po této diferenční zesilovač, je potřeba buffer?

O

Octago

Guest
Hello All,

Diferenční zesilovač je realizován v mém obvodu (viz obrázek v příloze).Zesilovač je uvedeno v připojení se skládá z diferenciální-input-jeden skončil transkonduktance koncovém stupni a jako zdroj následovník buffer.

1. V mé žádosti, tento zesilovač má řídit kapacitní zátěž (ne více než 100pF), je možné použít jen tento zesilovač bez zdroje následovník (uzel použít jako výstup), nebo bych měl také obsahovat buffer (použijte uzel B jako výstup)?

Mimochodem, v novinách jsem četl na operační zesilovače nebo diferenční zesilovač a tak vždy obsahovat buffer fázi, ale v mé simulaci, často jsem se najít obvody mohou pracovat dobře a cesta po fázi bez vyrovnávací paměti.Takže jsem přemýšlel, co je zásadní výhodou vyrovnávací paměti?Nebo když bych měl použít buffer?

2. Mám-li použít jako výstup, než by měl být spojen s vnn (jako červený připojení na obrázku).Je to správné cofiguration na negativní zpětnou vazbu jednotu získat?Zpětná vazba ciruit občas má problém stability, pro tento okruh, s jakou pravděpodobností se to bude oscilovat?

3.S cílem zvýšit zisk a výstupní napětí vyšší úrovni, jak mohu optimalizovat tranzistor parametry (W / L), (M1-M4), (W / L) (M5-M6) tohoto zesilovače?

thanks very much!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Jako první nedorozumění: Výstup divné není zdrojem následovníka, je invertující zesilovač s velkým napětím získat místo.Použití je výstup změní váš zesilovač OTA s napětím hranice rozsahu výkonu.Mohou být vhodné pro aplikace, nebo ne ...

Prosím, zvažte to.

Ano, výstupní buffer je společný zdroj zesilovač, napsal jsem něco v nepořádku.Díky

Chtěl bych mít výstupní napětí až do napájecího napětí VDD, a já jsem simulovaného zesilovače bez vyrovnávací paměti, je výstup omezena na 1.8-1.9V

Je-li buffer je také zahrnuta v ceně, mohlo by to zvýšit výstupní napětí vyšší úrovni?Po přidání vyrovnávací paměť, je tu další problém související s kmitání?FVM napsal:

Jako první nedorozumění: Výstup divné není zdrojem následovníka, je invertující zesilovač s velkým napětím získat místo.
Použití je výstup změní váš zesilovač OTA s napětím hranice rozsahu výkonu.
Mohou být vhodné pro aplikace, nebo ne ...Prosím, zvažte to.

Když operatig koncovém stupni s kapacitním zatížením, mohou být problémy se stabilitou pozorovat, myslím, že by měly být kontrolovatelné mlynáře vyrovnání sítě.Ale já nejsem design IC exper s intuitivním poznání typických parametrů, které lze očekávat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back