pochybností o 1G Ethernet ..

R

rakesh_aadhimoolam

Guest
Ahoj všichni ..................

Hodlám pracovat na projektu v souvislosti s 1G ethernet ..........Mé pochybnosti je co přesně 1G odkazuje na .........( Vím, že je transfer rychlost 1Gb/sec)
Ale co bych chtěl vědět, jak můžeme zjistit, přenosová rychlost ve
Projekt .............
Jak můžeme ověřit, zda je přenosová rychlost se děje, nebo ne ..........Díky .......................

Ahoj ....................

dokonce im chodit do práce na ethernet ............... ale na 10G ......

dokonce i já mít stejný q?

....

rakesh_aadhimoolam napsal:

Ahoj všichni ..................Hodlám pracovat na projektu v souvislosti s 1G ethernet ..........Mé pochybnosti je co přesně 1G odkazuje na .........( Vím, že je transfer rychlost 1Gb/sec)

Ale co bych chtěl vědět, jak můžeme zjistit, přenosová rychlost ve

Projekt .............

Jak můžeme ověřit, zda je přenosová rychlost se děje, nebo ne ..........Díky .......................

No Aji bych pochopit, co říkáte ....................Ale můj problém je Dříve než se budu začít svůj projekt i musí vědět, druh
Co přenosová rychlost je a jak je nastavit, že .....................
Jak a jaké parametry se podíváme do při navrhování 1G ethernet ..................
Když říkáme, 1Gb/sec co odkazovat v kódu .......................Díky .....................

Může někdo pomoci mne .............. PLZDíky ..................

hi jako je hledisko na přenosové rychlosti v Ethernet je 10/100 Mbit / s A IGBPS režimu, že vím o tom ...
Vezměte příklad 10/110 Mbps režimu jsme výpočet sazby Transfer v závislosti na šířce sběrnice a frekvence působí na

1) 10 Mbps Výpočet ..
Bus width = 4 bity
frekvence = 2,5 MHz
Přenosová rychlost = Šířka sběrnice * Frekvence
= 4 bity x 2,5 Mhz
= 10 Mbps2) 1 G režimu výpočtu
Šířka sběrnice = 8 bitů
frekvence = 125 Mhz
přenosová rychlost = 8 bitů x 125 Mhz
= 1000 Mbps
= 1 Gb / s

Li u mít jakýkoliv další pochybnosti u může požádat

Díky AshGun ......... GRT vědět BRT, co od tebe ...............Ale já bych také rád věděl co Šířka sběrnice odráží do ........Mám na mysli Co je Šířka sběrnice ..........
Díky ...............

Ale já bych také rád věděl co Šířka sběrnice odráží do ........
Mám na mysli Co je Šířka sběrnice ..........

Díky ...............

Šířka sběrnice znamená, jaká by měla být data, která je čím dál převedena do jedné hodiny říci pro 10/100 režim Šířka sběrnice je 4 bity ..znamená, 4 bity dat se přenáší v jedné hodiny ..pro 1 mód G množství přenesených dat v jedné hodiny je jeden byte, takže Šířka sběrnice má být 8 bitů ..(Jeho dáno IEEE)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back