Pochyby STA v souvislosti s Vstup do cesty Reg., vysvětlení dotaz

P

puneetshah

Guest
Zdravím všechny,

Přečetl jsem si v některých PPT, že pro maximální frekvence hodinových jsme šek na následující načasování cesty pro maximální zpoždění:
1.Reg na Ev
2.Reg na výstupní
3.Vstupu na výstup

Moje otázka je, že důvod, proč jsme donot považují za "vstup do Ev cestu" pro maximální frekvenci výpočet?

Prosím, vysvětlete mu odpovědi na tuto připojen obrázek ............

Que 1: Vypočítejte zpoždění načasování cesty
a) R 2 R
b) I / P 2 R
c) R 2 O / p
d) I / P 2 O / p
Que 2: Jaká je maximální frekvence?
Que 3: Vypočítejte Tsu a Th (Hold Time) pro CKT?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Přečetl jsem si v některých PPT, že pro maximální frekvence hodinových jsme šek na následující načasování cesty pro maximální zpoždění:
1.Reg na Ev
2.Reg na výstupní
3.Vstupu na výstup

Moje otázka je, že důvod, proč jsme donot považují za "vstup do Ev cestu" pro maximální frekvenci výpočet?Můžete nahrát, že ppt.
Pochybuji, že ppt.
I2R budou rovněž považovány sem tam max frekv.Prosím, vysvětlete mu odpovědi na tuto připojen obrázek ............

Que 1: Vypočítejte zpoždění načasování cesty
a) R 2 R
Nejsem vidět pouze 1 flop.Takže R2R nelze vypočítat.

b) I / P 2 R
0 (input_delay) 5 (měnič) 10 (nebo) 1 (tsu) = 16 ns
FYI ..max freq = 1 / 16 GHz

c) R 2 O / p
12 ns

d) I / P 2 O / p
10 nsQue 2: Jaká je maximální frekvence?
1 / 16 GHz

Que 3: Vypočítejte Tsu a Th (Hold Time) pro CKT?
Tsu & Thold je platné pouze pro obvody ..který je nahlaseni uvedeno na obrázku ...doufám, že to pomůže ...

Vážení přátelé,

Velmi jednoduché!

Uvidíte na vaši otázku, četnost výpočtu závisí na zahájení zachytit dobu dvou registrů.

Pokud jsou údaje zahájila rejstříku je fedback na stejné rejstříku, pak četnost výpočtu závisí na zahájení zachytit čas v tomtéž leteckém rejstříku.

Takže, prostě musíte vidět v této perspektivě,

Kdy a kde data jsou zahájené hodiny a Kdy a kde se údaje je zajat, které zahájilo.Accrodingly, budete pro výpočet frekvence.

Ve výše uvedeném obrázku, který byl zahájen data je fedback na tomtéž leteckém rejstříku a získání zachytil.Takže musíme počítat čas od data, které je zahájeno na data, která jsou zachycena.Pokud je toto stalo se v hodinového času, my dont vidět žádné časové problémy.jinak vidíme načasování otázky.

FYI:
Během analýzy očekáváme, že vstupní data je stabilní při první registraci.Takže načasování omezení pro vstup do reg je tak vypočteno, že data jsou stabilní na vstupu registru.Musíte vidět čas rozpětí povolené pro vaše vstupní data mají být zahájeny v první flop.Prosím, dejte mi vědět, pokud budete mít další dotazy.

S pozdravem,
Sunil Budumuru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back