Pochyby týkající se energetických sítí a RC extrakce

X

xukmpogo

Guest
Ahoj, jsem Cadence První setkání a ohně a ledu instalován v mé pracovní stanici.Uvnitř Cadence První setkání jsem floorplanned, umístěny, vedeny design (včetně napájení routing) podle pokynů a používají soubory z tohoto návodu (http://www.chiptalk.org/modules/wfsection/article.php?articleid = 1).Design stáhnout z předchozích url musela být spojena s OSU standardní mobilní knihovny.Všechno, co v prvním setkání je v pořádku, kromě případů, kdy se snažím dělat RC těžby, protože SPEF souboru který byl vygenerován zahrnuje pouze RC získaná data pro pravidelné sítě (potřebuji RC info o rozvodné sítě sám).Do čtení manuálu vidím, že pokud bychom vybrat Speciální NETS whitin těžby RC model, bych měl dostat to, co potřebuji, ale s možností výběru či schválila SPEF vygenerovaný soubor je stejný ...
Má někdo chápe, proč?Je tam nějaký problém s tímto konkrétním design nebo knihovnu buněk?Snažil jsem se dostat tento problém vyřešit tím, že se snaží Fire & Ice odsávání.Nicméně, tato poslední člověk potřebuje jako vstupy, a to nejen DEF souboru (design info), ale i dva binární soubory.Tyto dva binární soubory musí být generovány RCgen a Libgen.RCgen potřebuje ICT souboru (který není obsažen v této knihovně ani v GSCLib například), která obsahuje technologie info.Libgen potřebuje LEF nebo GDS soubor s aktuální info (a pár dalších věcí), na všechny knihovny buněk.Opět LEF soubor obsažený v knihovně OSU nemá potřebné informace.
Is tam jakkoli těžby mřížky RC hodnoty síly na to desing s vnitřním odsávání ze střetnutí prvního nebo Fire and Ice jeden?
Díky předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back