Podivné setkání v HFSS

E

evoplus

Guest
Ahoj, stejně jako pro kontrolu s vámi Setkali jste se případ, kdy v nastavení hranice / zdrojů, chtěl jsem vybrat dvě Kužel tý řádek (uveďte v červeném) na hranici, ale nedokážu být schopen vybrat ? Jaký by mohl být problém? Já jsem v současné době pomocí HFSS 8. Díky

Dobrý den, nejprve hranice / zdroj lze použít pouze na povrchu a ne řádku. Za druhé se zdá, že se rozhodnete použít Vybrat podle názvu vybrat jeden objekt, a na pravé straně seznam všech tváře se objeví vyberte, co potřebujete, a pak použít bc chcete Doufám, že to pomůže Rugbyfun

Ahoj, zřejmě si myslím, že jste zapomněli připojit až finline kužel, mělo by to být důvod, proč se vám nedaří vybrat kužel jako objekt.

Ahoj všichni, jsem se připojil linkou, a to je teď svíčku. Ale bohužel tento problém stále přetrvává. Již dříve jsem nakreslil, podobný design, a jsem nenarazila na nějaké problémy, jako je tento. Kliknutím pravým jednou, když jsem nastoupil do vedení, měl by být kužel objektu, tedy pod Vybrat podle názvu, měl bych být schopen vybrat správné tváře?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back