Podrobnosti o Crosstalk zpoždění a Crosstalk hluku

S

sowmya005

Guest
Ahoj přátelé,
Chtěl bych vědět, co je přeslechy zpoždění a přeslechů hluk?
Jaké jsou příčiny těchto?
Jaké jsou opravné prostředky?
Jak se přeslechy zpoždění analýza a analýza hluku udělal?
Jaké jsou vstupy a výstupy?
Mohl byste prosím představit rozdíly mezi přeslechy zpoždění a přeslechy hluk.

Díky,
Sowmya

Ahoj,
# V našem obvodu spoje kapacitní může být forma, kdy je vzdálenost mezi dvěma sítěmi / kovy / vodiče jsou příliš norrow, že z důvodu elektrického pole rozdíl mezi oběma sítěmi / dráty.Tyto spojovací kondenzátory způsobené přeslechy.
# To bude přeslechy zpoždění a přeslechy šum díky drátu zatížení zvyšuje.
# Tím, že správnou rozteč mezi dráty / sítí, můžeme omezit přeslechy.To je to, co děláme v Design Check.(Myslím)

rgds,
Nantha.

Hi Sowmya & Nantha,

Pokud jsou dva signálu nebo hodiny sítě jsou blíže navzájem dostatečně, efekt Vazební kapacita mezi nimi vede k přeslechy.

Přeslechy zpoždění: Řekněme, že jedna síť je přepínání na rychlejší (doba potřebná pro úroveň signálu na zvýšení 0 až 1 je menší) a jiné síťové spínací pomaleji (doba potřebná pro úroveň signálu na zvýšení 0 až 1 je menší), v důsledku spojení čepici ... rychlejší přepínání čisté účinky na speedingup pomalejšího sítě.

Ať říct jednu síť je přepínání na rychlejším tempem 0 - 1 a další přilehlé rampy dolů 1 - 0 pomaleji.Efekt prvního čistého bude zpoždění ramping dolů na pomalejší sítě další.

Myslete na tento druh situací na čip pro přeslechy zpoždění .... Nebudu dále rozpracuje na tomto ... Jen si to představte ...

Přeslechy hluku: když jeden síť je nečinná a jeho přilehlých síť je spínání 0 do 1, je possiblilty nežádoucího signálu přechodu pro konečný čas vyvolané v idle čisté kvůli spojení čepici.Pokud tento nežádoucí přechod je ve noisemargin vaší technologie pak to bude kazit logiky.

Opravné prostředky se setkat tyto dva efekty:

1.Přesun interakci sítě od sebe v uspořádání.(Je-li rozvržení není přetíženo)
2.Štít sítí pomocí vhodného sheilding kovů (Dejte mi vědět, co kovů se obvykle používá pro shieiding účel).
3.Re-trasa TGE interakci sítě.

Můžete přidat do tohoto seznamu .... Máte-li jakékoli další opravné prostředky ....

Přeslechy zpoždění analýza: PT-SI nástroj to na základě časového omezení.Potřebuje SPEF a přírůstkové SDF to udělat.Mohu zpracovat na toto ... dejte mi vědět, pokud chcete ...

Přeslechy hluku analýza: Věřím, že libs měl hluk modely udělat.Nemají moc představu o tomto.Prosím, dejte mi vědět, pokud víte něco na toto téma.

Vstupy: PT-SI licence, SPEF a vč SDF, Proper načasování omezení hluku modely.
Výstupy: Porušení načasování cesty.

S pozdravem,
Eshwar.

Ahoj eshwartt,

Díky za Vaši odpověď.

SPEF-Standard parazitických Exchange Formát je standard IEEE za zastupování parazitické data drátů v čipu ve formátu ASCII.Odpor, indukčnost a drátů v čipu jsou kapacitní známé jako parazitní data.Nevím, další podrobnosti ...!

Je-li u dont mysl může u elaborte v podrobné informace o tomto ..?A ve které době se bude dělat to Crosstalk analýzy?Po extrakci RC nebo na načasování směrování nebo kdy?

Díky předem,
Nantha

Viz můj komentář in-line .......

Ahoj eshwartt,

Díky za Vaši odpověď.

SPEF-Standard parazitických Exchange Formát je standard IEEE za zastupování parazitické data drátů v čipu ve formátu ASCII.Odpor, indukčnost a drátů v čipu jsou kapacitní známé jako parazitní data.Nevím, další podrobnosti ...!
[Eshwar]: SPEF a přírůstkových SDF jsou dostatečné pro přeslechy analýzu.Pokud se rozložení nástroj může poskytnout DSPEF je velmi dobrá.Jedná se o komentovaný do PT-SI nebo GT-SI nástroj spolu s omezeními.PT-SI prvních odhadů načasování okna, kde budou sítě interakce na základě hodinové omezení stanovených v návrhu a zprávy přeslechy vliv na zpoždění v načasování zpráv.

Je-li u dont mysl může u elaborte v podrobné informace o tomto ..?A ve které době se bude dělat to Crosstalk analýzy?Po extrakci RC nebo na načasování směrování nebo kdy?
[Eshwar]: Nikdy jsem mysl sdílet mé znalosti.V každém Chip, porušování načasování stanoví, aniž je tím přeslechy analýzy prvního tj. použití PrimeTime.Při časování se blíží ukončení ... Ty umožní SI kontroly podívat se na načasování porušování PT.Hodiny skupiny v omezení řídit nástroj SI odhadnout načasování okna, kde sítě intearct pro většinu rozsahu.Dejte mi vědět, pokud potřebujete více informací o tomto ..

Díky předem,
Nantha
[Eshwar]:
S pozdravem,
Eshwar.

Ahoj

Je to užitečné informace pro mě ..Díky Eshwar ..

Ahoj Eshwar,
Nejsem si jistý, jestli stínění je provedeno pomocí speciálního kovu.Obvykle sítě, které mají vysokou pravděpodobnost přechodu jsou chráněny s použitím sítí o žádné přepínání vlastnostmi, jako je elektrické vedení Vcc a Vss.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back