Poklesy napětí při PA zapne

A

ajhsu

Guest
Když jsem sondoval VBAT PA od osciloskopu a našel jsem napětí vynechán, když PA zapnutí. Pokud jsem odstranil oddělovací kondenzátor z VBAT, poklesla ještě více. Mohl by mi někdo říct proč? Díky za vaši pomoc.

Co používáte jako zdroj energie: baterie nebo napájecí zdroj? A pokud je napájení, je to regulovaných nebo neregulovaných?

Dobrý den, myslím, že tento problém je duo s oscilací vašeho zesilovače. můžete vidět frekvenci vašeho zesilovače. s spectroum analyzátorem. tvoje.

Použil jsem zdroj za zdroj napětí. Otázku, kterou jsem zmínil, není problém. Je to fakt. Je to opravdu kapka trochu napětí, když PA zapne a zdá se normální behavior.Please se podívat na přiloženém obrázku. Modrá linka je Vramp signál a černá čára VBAT napětí. VBAT napětí upustil trochu kolem 0.06V (z 3,4 klesl na 3,34), když Vramp signál dodáváno v. Tx výkon je velmi dobrý. NO abnormální chování. Já jen nevím, proč to upustilo? Proud ze zdroje nebude moci zajistit VBAT v čase? PS: Napájení je Agilent E3642A

Odpor DC PCB bodů mezi konektor baterie a PA je příliš vysoká. Potřebujete kratší a tlustší stopy. Každopádně design potřebuje nízkou ESR kondenzátor (> 33uF), v blízkosti PA. Dalším důvodem pro svržení (za předpokladu, že baterie je v pořádku, odpor), by mohlo být nedokonalé kontakt mezi baterií a baterií-konektorem. Maximální 100mV pád při roztržení v GSM-900, plná moc, je v pořádku. Dejte si pozor, že při špatném VSWR aktuální PA je ještě vyšší.

Ahoj vfone Jeden další otázkou je, proč napětí ne vždy pokles vzhledem k odporu, ale to jen snížil, když PA zapnutý? Díky.

Protože mezi nárazy PA je OFF a je nepřijme stejnosměrný proud. Mezi výbuchy máte dostávat, nečinnosti nebo spát DC proudy. Oni jsou velmi nízké proudy (mA) v porovnání s plnou moc stejnosměrný proud, který by mohl být až 1.7A (2A nebo za špatných VSWR). Vyšší stejnosměrný proud DC znamená vyšší pokles.

Ahoj, Vfone. Co možná problém vyrobit, pokud pokles DC je příliš vysoká! BTW, je-li použití baterie, co DC pokles je normální? S pozdravem!

První problém, který se může objevit, je možné se dostat požadovaný výkon. Také proto, že DC je nižší než napětí cíl dodávek dosáhnout výstupního výkonu kontrolní smyčka zvýšení výkonu, a dal PA v hlubokém sytosti, zvýšení spínací přechodné jevy. V určitém bodě dokonce modulaci spektra a chyba fáze by mohla být dotčena (z důvodu výrazně fázové změny, které se staly v hluboké saturace).

Děkuji vám Vfone. Mám otázku, jak posuzovat PA-li pracovat v hluboké saturace. Máte nějaký rychlý způsob, jak soudit? Myslíte si, že při testování účinnosti PA může soudit?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back