pokud jde o místo a trasa

K

kishore111281

Guest
Hi po tom místě a cesta omezí své dut na frekvenci, a pokud ano, proč?prosím Opravte mě, jestli se mýlím.

Nazdar,
umístění a také směrování mají vliv na parazitní odpory a kondenzátory.Proto obvykle budete provádět extrakci parazitní místo a po trase, a to post-layout simulace.Pak dostanete své "konečné" design provozní frekvence.
Pozdravy,
hqqh

Děkuji, i didnt get přesnou odpověď, má pochybnosti, je účinek místa a trasy na frekvenci, zda bude zvyšovat nebo snižovat.
Díky předem.

Místo a způsob bloky nejsou optimalizovány jako vlastní rozložení.
některé optimalizace je provedeno pomocí řízeného časování umístění.
RC tras hraje roli v P & R bloků.
P & R nástroj není optimální vnitřní buněčné úrovni a využívá již existující std buněk.
Ve vlastních rozložení obou buňky rozložení a směrování signálu může být optimalizována.

Kishore stačí vytvořit netlist (schematický nebo obvodu připojení) po syntéze, který bere maximální zpoždění cestu a počítá frekvence pro váš design ..

Řekni to schéma, musí být vyrobena z umírá mnohem menší velikosti ..mnoho parametrů přijít na fotografii ..jako směrování zpoždění, paracitic kapacitní, si, atd..které mají vliv na okruhu operace, frekvence, atd.

Odtud po R & R do týmu Backend ..frekvence může snížit / zvýšit ..

Děkuji, mám odpověď, pokud jde o ASIC předpokládejme, že když jdu na FPGA, bude to stejné jako u ASIC.Proč se ptám, je i některé moduly jsou určeny pro perticular design, ale když jsem se udělat syntézu uplynutí jednoho kmitočtu, ale poté, co děláte P & R některé moduly dostal zvýšení frekvence a některé moduly ztratil frekvenci.
Thanks in advance.

Myslím, že zvýšení frekvence je trochu trapné .... já, může znamenat, že předchozí výpočty byla chyba, nebo stávající, je vadný jeden .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back