pokud jde o mikroprocesor

Y

yviswanathbe

Guest
Ahoj přátelé, já jsem s použitím mikroprocesoru AT89C2051 (Moje aplikace jsou velmi malé, že je důvod, proč jsem si vybrala tuto IC a stále pracují s tímto IC). Teď chci použít Microchip PIC micro řadič. Jsem stále na 30 rupií AT89C2051 na místním trhu. Může mi někdo navrhnout mi mikroprocesoru PIC od (20 pinů, nízká cena). Díky a pozdravem, Viswanath.

Nejnižší cena PIC 8-bit PIC16F720-I / P, která prodává od Microchip za 1,32 dolarů v jednotlivých veličin. To je asi 60 rupií.

[/Color] jsi? Navrhuji pic 16f84a kontrolu mikročip internetových stránkách [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en531769] Nízkonákladové Demo desky [/url]

Domnívám se, že by stálo PIC16F84A třikrát tolik a bude jen 18-pinový zařízení. Předpokládám, že 20-piny byly potřebné pro další I / O?

Zdravím všechny, díky za vaše odpovědi a cenné podněty. Chtěl bych použít PIC16F720, jak navrhuje "grieblm", jak to přijde na 60 indických rupií. Ještě jednou díky. S pozdravem, Viswanath.

Proč touží atmel. Myslím, že mají malý s nízkými náklady

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back