pokud jde o simulaci čipů pomocí PSPICE

S

shashipoddar

Guest
Může někdo dejte mi vědět, jestli můžeme simulovat čip, aniž by věděl, jeho vnitřní čip diagram.Jak jsem velmi jistý, že žádná společnost poskytne veškeré vnitřní schéma zapojení.Takže je to skutečně možné ukázat se simulací proudu a výkonu konzumaci do kogenerace.Nebo je to, že společnost dává některé netlist soubor dodat, že v knihovně ORCAD.

HSPICE podporuje šifrovaný model soubory, jsem si všiml, že někteří výrobci používají to, aby simulace
možnost, aniž by odhalil vnitřní čipu detaily.OrCAD PSpice nemá podobnou vlastnost pokud vím.

Takže pane, je to opravdu možné simulovat souboru ... jednou, pokud dají netlist soubor, který znamená, že oni dávají cmplete vnitřní strukturu .. Howevr některé společnosti donot dávat aktuální konfiguraci.Takže to, co lze udělat pro to.Já jsem nahrání čipu, na kterých jsem pracoval.Pokud máte nějaké informace laskavě komentovat.Jsem pracující na 434MHz, je RF zesilovač ... RF 5110

Model SPICE nemusí nutně popisovat reálné struktury čipu.V případě funkční model, to může být poněkud zjednodušené.

Řekl, zesilovač má schematicky v manuálu, ale nejsem si vědom žádné SPICE modelů výrobce.Takže, co jste vlastně žádají?

Obvyklé SRD předpisy neumožní provoz 2 W zesilovač GSM na 434 MHz, mimochodem.

starý OrCAD koření modální slovesa jsou pravdivé koření modely, které mají aktuální hodnoty / L hodnot W zařízení.Nyní dny společnosti používají buď šifrované koření modely, jako SABER nebo dokonce koření.Oni také použít blok úroveň modelů, které jsou navrženy tak, aby vám méně slepice 1% přesností.parazitní jsou naloženy na základních modelů s cílem zlepšit přesnost.

hlezna

Můžete také zkusit ABM modelů s PSpice, za předpokladu, že jste si přenos z čipu k dispozici.Pro simulace ABM zařízení, nemusíte znát přesný okruh informací.To může lze udělat pouze pomocí přenosové funkce pouze.

Podle mých zkušeností lze získat u IC IBIS model nebo zašifrované Hspice model od dodavatele, ale nejsem si jist, můžete získat přesné výsledky s těmito modely, protože jsou hodně orientované na funkční simulace spíše než spotřebu energie funkci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back