Pomocí bitové proudy s Cyclone III

P

pdohm

Guest
Zdravím všechny,

Mám potíže se snaží myslet na účinný způsob, jak přijmout příchozí bit stream na některé přenosové rychlosti, a tyto hodnoty uložit do paměti tak, aby se provoz na nich.Moje první myšlenka je provést inital pole o velikosti dat Chci řekněme 32 bitů, a potom si přečtěte na vstupu každého časového období, a uchovávat hodnoty v prvním místě v poli, ve druhém období na
2. místě z pole a tak dále.Existuje více efektivních způsobů, jak to udělat?Mám programed FPGA
to dřív, ale nic s použitím příchozích bitové proudy, jako předtím.Bych to udělat ve VHDL také.

Děkuji za pomoc.

Peter

Obecně je to snadné a může být kódovány přímočaré ve VHDL.Existují však určité podmínky, které nejsou uvedeny v příspěvku, které by měly být známy ještě před zahájením projektu:
- Rychlost přenosu dat
- Co
to jsou hodiny Zdroj bit odběr proudu?
- Určen typ paměti (např. interní RAM) a velikosti

FVM je zcela vpravo.Navrhl jsem určité věci, jako předtím.

Mám jednu poznámku na vašem designu.způsobem, který se snaží uchovávat 32 bitů v poli ze 32 bude potřebovat 1-na-32 MUX.což si myslím nebude dobrý design.

místo, pokud udeláte tříbil rejstříku 32 a skladovat v MSB a posun v každém cyklu.po 32 cyklech můžete číst data paralelně.

doufejme, že to bude užitečné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back