Pomocí funkce ISR pro informování o přijetí od USART

E

ericmar

Guest
Ahoj všichni, potřebuju pomáhá na to! Chtěl bych vědět, Wat mám dělat ve funkci ISR, když chtějí být informováni o přijetí něco USART kdykoliv. Mám jen zkontrolovat vlajky RCIF? Wat trochu musím inicializovat získat ISR funguje správně? Já používám PIC16F877 tak jako tak. Díky za každou pomoc! S pozdravem, Eric

[Quote = C-Man] Pokud používáte Hi-Tech PICC kompilátoru můžete získat spoustu informací naleznete zde: h ** p: / / www.microchipc.com pozdravem [/quote] Díky za ur pomoc! Mám to již funguje kontrolou jak RCIE a RCIF ve funkci přerušení ISR. Mimochodem, jak se u vím, že jsem pomocí Hi-Tech PICC kompilátoru?

[Quote = ericmar] [quote = C-Man] Pokud používáte Hi-Tech PICC kompilátoru můžete získat spoustu informací naleznete zde: h ** p: / / www.microchipc.com pozdravem [/quote] Díky za ur pomoc! Mám to již funguje kontrolou jak RCIE a RCIF ve funkci přerušení ISR. Mimochodem, jak se u vím, že jsem pomocí Hi-Tech PICC kompilátoru? [/Quote] Myslel jsem, že užíváte (já taky), protože byste se zeptal, jestli jste používali CCS kompilátor, protože to má vestavěný Funkce pro téměř všechno :) ale můžete získat spoustu problémů, pokud se pokusíte znovu s jiným kódem CCS kompilátor na jiné architektuře ... S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back