pomoc, jak doplnit správné krmivo, jako máma IE3D v kódu?

J

joinhappy

Guest
Kteří jsou obeznámeni s krmivem IE3D?Chci vytvořit MOM kód pro anténu simulace pomocí stejné krmivo, jako IE3D za účelem porovnání s tím, jak přidat správné krmivo, díky.

joinhappy napsal:

Kteří jsou obeznámeni s krmivem IE3D?
Chci vytvořit MOM kód pro anténu simulace pomocí stejné krmivo, jako IE3D za účelem porovnání s tím, jak přidat správné krmivo, díky.

Díky svarun,
Do teď jsem používal na krmiva delta-mezera způsob, ale nevím o IE3D
o krmivech metodou, chci porovnat mé záření vzoru výsledky pro vícevrstvé microstrip linie modelu s IE3D to, ale nemůže.Moje simulace je ve vysoké frekvence, mohu určitě můj kód je dobrý a cítím se krmiv a krmných model bod je velmi zásadní pro srovnání.Můžete mi pomoci?díky.

joinhappy

pro výpočet záření vzoru, krmiva model není kritická.byste měli slušné výsledky s krmiva model.Vstupní impedance / návrat ztráta / rezonanční kmitočet je více citlivá na krmivo model.Tento problém v zásadě se scvrkává na tom, jak jste se vypočte impedance matice a vektoru buzení.

De-embedding algoritmu je důležitější, než jak excitace je použít.Najdu-li výsledek se liší od těch, které IE3D bych dát více času kontrola de-embedding, než se obávali, krmiva, přestože tyto dva jsou ve spojení s ostatními.

Ahoj Loucy,
Jsem velmi zajímá učení o různých de-embedding algoritmy a jejich relativní merits.Can mi dát nějaké info o tomto místě, nebo na reference.I nejsem mikrovlnné inženýr, ale mám z fyziky související stuff.Thanks.

-svarun

Dobrý den,
vážení Loucy, děkujeme.
Musím zkontrolovat můj plněné impedanční matice pomocí patch anténa rozptyl oblasti problému a mají dobré výsledky s odkazem.tak jsem myslel, matice naplněna není problém.V praxi jsem převzít krmení napětí 1 V, který zní v hodnosti běžné společné egdes na microstrip line, a pak vypočítat proudy všech prvků, pak výpočet rediation model, je to pravé pro radiační model výpočtu?Také jsem si snad nějaké špatné pro buzení vektoru zní,
můžete mi pomoci a dát mi nějaký odkaz o de-embedding algoritmus a jeho aplikace?Jsem se podíval na web, ale málo Výsledky mohou být použity, nejsem porozumění, jak používat metodu, můžete mi pomoci?Mockrát děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back