Pomoc kaskádovému simulace pomocí HFSS

L

limate

Guest
Chci použít HFSS simulovat komplexní struktury tak, že do několika částí, které mají naladit odděleně.Pak mohu spojit do jedné části prostřednictvím vln transfer matice prostředky.

Řekněte mi prosím, pokud je uskutečnitelný v HFSS?A jak na to?

Wydawca gry Call of Duty: Advanced Warfare, holding Activision Blizzard, poinformował o oficjalnych wymaganiach sprzętowych gry. Aby cieszyć się rozgrywką w minimalnej jakości graficznej należy posiadać komputer wyposażony w procesor Intel Core i3-530 (2,93 GHz) lub Phenom II X4 810 (2,8 GHz), 6 GB pamięci operacyjnej i kartę graficzną NVIDIA GeFor...

Read more...

HI!

I to učinil několik simulací, ale myslím, že není možné to udělat v HFSS sám.Co můžu udělat, je prostě zachránit S-parametrů na s * p formátu a poté použít ansoft návrhár vstoupit do bloků.To lze snadno provést.Já vím, že je možné to udělat i v HPADS a kámen a APLAC, ale opravdu potřebujete jiný software než HFSS.

koupit!

HFSS sama nemůže kaskádního simulací.Podobně jako Gizmo_es jsme dovézt do Ansoft Designér a spusťte připojené projekty.Nicméně nemusíte ušetřit S-parametru v Touchstone formát, Designér automaticky importuje obsah HFSS projektu.Pro mě to je jeden z hezčí rysy Designer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back