Pomoc na modem provádění

D

dspbegin

Guest
hi,
Já dělám svou projektu prováděcích modem pomocí pi / 4 dqpsk modulační schéma pomocí DSP procesor TMS320C6711.
Píši MATLAB kód pro ni, ale nemám představu o tom, DSP procesorů neihter jeho architecture.I chcete vědět, toho lze dosáhnout, aniž by museli psát kód assembleru pro it.If ano, jak?
Prosím, stručně mi jak udělat.

Ano, můžete napsat svůj program pomocí C jazyka.V současné době překladače CodeComposer má velmi vysokou schopnost optimalizace.
Ale dříve, než provedení byste měli důkladně přečíst mnoho dokumentace od TI (Spra a spru listy) na strukturu tohoto procesoru a na správné jazykové mutace C program psaní (tento styl povede k vysoké optimalizaci).K dispozici jsou dva důvod:
1) měli byste jasně pochopit potrubí struktuře jádra a jak jej používat pomocí překladače směrnic z jazyka C s cílem získat vysoce optimalizovaný kód
2) DSP procesor má velké množství periherals byste měli inicializovat v rámci.Měli byste se naučit, jak používat CSL (čip podporuje knihovna) za to.

Díky za ur návrh, ale slyšel jsem, že uvedený procesor má několik možností, kde bych mohl přímo map MATLAB program do procesoru, aniž by bylo nutné psát v C nebo anyother jazyk.
Prosím, pokud U mi může pomoci k, že by, aby se mé práce jednoduché, jak jsem se skoro udělal s mým MATLABu program.

Mohou u elaborate.Whats zahrada chyba funkcePřidáno po 36 minutách:Jak u to v Matlabu (synchronizace).Mohu pomoci pokud u mi říct, ur experimentálního nastavení.Jsme také dělá podobné projekty.

Ahoj,
Matlab 7 mají přímou vazbu na CCS.můžete přímo převést MATLAB skripty (mfile?) řádné (pro CCS) C kódy.Jsem nepracoval, ale existuje mnoho pomáhá a některé Demo v prostředí MATLAB.
jde o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back