Pomoc při mých vysokoškolských projektů (RFID čipů)?

C

chemo84

Guest
Ahoj, snažím se navrhnout systém, který kdysi fotbalový míč překročil brankovou čáru signalizuje alarm. Moje představa je, aby se vešly na několik čipů do míče a po všech těchto čipů uplynulo senzor v cíli po alarm. Tam jsou podobné myšlenky testovány v tuto chvíli. Ty jsou pomocí RFID čipů. Snažím se vybavit se demonstrace můj nápad, ale mám nějaké problémy. Nejsem studentem elektroniky, jsem Ing. Student designu, takže nevím, v případě tohoto projektu je mimo mě. Mohl by někdo pomoci, nebo místo mne po dirrection?

U lze použít RFID čtečka pro ur projektu, je třeba držet u pasivní RFID tag v kouli a montáž čtenáře na brankové čáře, když míč přes brankovou čáru, se čtenář pocit míč a po snímání se spustí alarm.

Ahoj chemo84 Typický čtenář vzdálenost pro standardní RFID čipy (ISO 15693, ISO 18000 je v přípravě) je o 50 cm s velmi dobrou anténu. Spolehlivá čtečka vzdálenost je 30cm, míč musí letět velmi nízko! Typický čtenář doba odezvy je nějaký 20msec, by si míč neletí příliš rychle! Možná bys mohl najít dodavatele na vlastní vysokorychlostní čip RFID, myslím, že by to bylo lepší řešit Vaše požadavky!. Hans

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back