Pomoc při návrhu My Microcontroller projektu!

D

dharmeshpitroda

Guest
Dobrý den, přátelé, chci, aby váha měření obvodu .. Mám velmi dobré znalosti z různých famalies mikrokontrolérů a také jsem v této oblasti psaní od 2 roku. Chci, aby můj systém s co nejnižšími náklady a těsto výkon, který jsem být chytrý Výběr za součást svého projektu. Chci se zeptat na pár otázek lidem, kteří pracují v této oblasti: 1) Myslím, že 8051 je těsto volbou, ale mnoho firem se této série, takže prosím, můžete mi průvodce, který bude můj 8051 chytrá volba? nebo mám myslet ABT jiné rodiny, jako PIC nebo jakékoliv jiné jiného ... 2) Myslím, že mám používat snímače zatížení a různé typy zatížení dostupných na trhu, takže i přítel si veď mě jde o to volba? nebo musím myslet jiným, než snímač? 3) Pokud nahlaseni provést jakýkoli projekt, který je přímo nebo nepřímo podobný tomuto, než Uveďte, prosím, já dokumentu nebo kód .. Budu velmi děkuji plné vás ... Prosím, pokud máte nějaké informace, pokud jde o jakékoliv 3 body menson vyšší než Prosím, veď mě .. Jsem zmaten ... Poděkovat vám a považuje, Dharmesh

Můžete použít 89s51 od firmy Atmel, o zatížení buňky, nevím, moc o modelu a ..., ale to není tak těžké rozhodování, stačí si jen vybrat, který má lineární výstup a dost citlivosti ... Můžete také použít AVR nebo PIC řady, která má analogový k digitálnímu konvertoru, ADC na čipu ....

Ahoj .. segmex .. Viz .. Mám jednu Electronics měření hmotnosti nástroj, který si koupím od jiného výrobce některé na trhu, která MESURE váhu používat jeho loadcell a vedený 89C51 .. Teď jsem udělal pro výzkum a vývoj a zjistit nějaké chyby nebo těstíčku řešení, jako je místo 7 segmentový displej budu používat 2-řádkový LCD displej, a pomocí menu v něm .. atd. A já chci, aby se nový nástroj, který bude vyrábět i v budoucnu, má nízkou cenu a těsto výkon .. Pokud se někdo zjistí, že XYZ 8051 série IC je dobrá a nízké ceny, nebo jakékoli informace nebo Causion! než začnu projektu ... Pak mi plz infrom ABT to ...

Jsem váhy s AduC845 (2x16LCD, 4-20mA, RS232/RS485, 4xkeypress, 4opto IN, OUT 4relay a skutečné hodiny s PCF). Můžete připojit 2 snímače zatížení (6-vodič). AduC845 má 24bit A / C a DAC, min reálná hodnota napětí je 1-5uV.

Ahoj markosik20 děkuji, pokud je to možné, než já chci dvě věci od vás, 1) Co by se odhadované náklady na projekt UR 2) Kolik loadcell u připojených, a ze které společnost 3) může u plz formward mi kód modulu, který komunikuje s loadcell takže moje designig výchozí bod si snadno Poděkováním,

[Quote = dharmeshpitroda] Hi markosik20 děkuji, pokud je možné, než jsem mít dvě věci od vás, 1) Co by se odhadované náklady na ur projektu 2) Kolik loadcell u připojených, a ze které společnost 3) může u plz formward mě code modul, který komunikuje s loadcell takže moje designig výchozí bod si snadno Poděkoval vám může [/quote] 1). nákladů projektu různé pro každou zemi, víte, dostupnost dílů, dopravy a daní. 2). Zatížení buňky závisí na vašich požadavcích a specifikacích snímač, jsem nezažil, zatížení buňky, ale myslím si, že mají různé specifikace také. 3). Myslím, že kód modulu, který potřebujete, je základní ADC kódy, které téměř každý člen zde může odpovědět.

Mám také zájem na budování jedné ose hmotnost měřicího systému. Je někdo vědět, kde mohu najít ceny snímačů zatížení? (Navštívila jsem několik firem, ale není schopen nalézt cen z nich: cry:) jakékoli Gauss cen !!!!!!!!! díky

Ahoj, Dilan .. První část zjistit jméno svého zatížení a zkuste hledat části jméno na www.DIGIKEY.com . dostanete cenu zde ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back