pomoc při zn449e analogově-digitální převodník nastavení

L

LightningEagle

Guest
Dobrý den, Jak je uvedeno v předmětu, jsem hledal pomoc o použití zn449e Analogově digitální převodník. Podíval jsem se přes [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/83183/ETC/ZN449E.html] datasheet [/url] několikrát, aniž by se pocit osvícení. Možná jsem jen hloupý, ale nemůžu se dostat na pracovní nastavení z nějakého důvodu. Snažil jsem se znovu nastavení na straně 12 v manuálu, ale bez štěstí. Jsem především zmatená BUSY, RD, CLOCK a WR. Doufám, že tady někdo mohl pomoct. Zn449e je určen pro komunikaci s PIC16F628A nebo spíše, že 8 pinů pro 8 bitů se připojit k portu na PIC, který má za cíl uložení hodnoty. Díky předem. :)

Ahoj, Koukni na to, jak nejjednodušší verze, možná jako "kontinuální konverzi" nebo samostatné ADC ... Můžete si najít více jednoduchý ADC, tj. od Národního :) _if chcete. K.

Je to docela starý přístroj! V podstatě, podívejte se na kolíky takto: BUSY = konverze probíhá, takže se nemusíte číst výstupy ještě. RD = umožňuje výstupní rozhraní, vypněte je, dokud potřeba, pokud výstupy sdílet autobus s jinými zařízeními. Obvykle je pin nazývá něco jako "výstup povolit". CLOCK = přesune na další postupné krok v procesu konverze. Musíte přepnout tento bit tolikrát, kolik je bitů ve výsledku chcete. WR = spustí proces převodu, myslet na to, jak 'zahájíte převod "signálu. Doufám, že pomáhá! Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back