Pomoc P Post & R simulace

P

PigiPigi

Guest
I design Frequncy metr s 9572pc84 (Xil).I syntetizovány a pak simulované to.Bylo to ok (By leonard0).Pak jsem začal Syntéza a místo a trasa s Ise_.Dělám to teď.I když se mi na testbench Post & p r model nemá respnse att všechny.každý subjekt může mi pomoci?

nazdar,
Myslím, že po p r & design porušují své povinnosti načasování, nastavení / hold porušení.
A simulace je v pořádku hned po syntéze neznamená, ok po P & R, becoz výsledek syntézy nezahrnuje propojovat načasování nebo neobsahuje přesné načasování propojení.

PigiPigi,

Za prvé, můžete se pokusit udělat funkční ověření, tj. bez spuštění simulace. sdf souboru.pokud je vše v pořádku, pak pokračujte dál.

2.běh času ověření, tj. běh simulace s. sdf.pokud je vše v pořádku, pak se váš návrh je z 99% funkční.ne-li pokračovat na další.

3.můžete se pokusit snížit systémových hodin na polovinu, a běh simulace.jestli je to ok now.pokračujte dál.není-li v pořádku, sníží systém o další půl hodiny.

4.překódování a tím resynthesize zpřísnit omezení vašeho návrhu.nebo pravděpodobně sníží systémových hodin požadavek, pokud je to možné.

Hope it helps

Vždy (at) inteligentní

Nice toky vždycky (at) chytrý.

Zde je jen několik opion;

- Zkontrolovat, STA (statické analýzy časování) po zpoždění výpočtu.
jakmile si SDF, pomocí PrimeTime nebo cokoliv nástroje pro kontrolu času.
(nejdůležitější ** Ujistěte se, že se žádné časové rozvržení LOOP v designu)

- Pokud načasování je v pořádku, zkuste vypnout a zapnout-časové kontroly na vašem simulace
nářadí po včetně SDF.Pokud se neliší, to znamená, že budete muset
najít ruční nářadí.

wufengbo napsal:

Možná můžete spustit post-synthesis simulace první.

PigiPigi napsal:wufengbo napsal:

Možná můžete spustit post-synthesis simulace první.

nazdar,
pls check STA a omezení hranice načasování je stejný jako realitu.

Našel jsem chybu.Používám externí programátor, které se připojují k CPLD deska přes JTAG kabel.Obrátil jsem se z mého CPLD hry, a pak můj program CPLD.Je to úspěch!!Pak jsem si ověřit.Je to opět úspěšná!!Pak jsem odpojit JTAG kabel.Ise, ale můj program je CPLD a ověřit znovu!!Je to vážný problém.Jak mi může pomoci?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back