Pomoc potřebují pro projekt PIC

B

blackangel512

Guest
Dobrý den, jeden každý, chci začít maturitní projekt a já potřebuju pomoc, mým cílem je vytvořit pomocí hardwaru PIC mikrokontrolérů to je Controles kamery v destance. v detailech, které chci hardware a příjmout signál z sinsor bezdrátově a odeslat ji na digitální fotoaparát křižovat pic. jeho pohled podobný projekt TED, ale velmi menší nápad. co přesně potřebuji (HD, SW) a kde jsem začít od. Děkujeme moc.

ahoj každý, chci začít maturitní projekt a já potřebuju pomoc, mým cílem je vytvořit pomocí hardwaru PIC mikrokontrolérů to je Controles kamery v destance. v detailech, které chci hardware a příjmout signál z sinsor bezdrátově a odeslat ji na digitální fotoaparát křižovat pic. jeho pohled podobný projekt TED, ale velmi menší nápad. co přesně potřebuji (HD, SW) a kde jsem začít od. Děkujeme moc.
SW budete potřebovat MPLAB z mikročipu .... to je dost kompilace a ladění programů pro PIC je zcela zdarma a můžete si jej stáhnout zde ... a spousta tutoriálu [url = http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName = en019469 & části = SW007002] MPLAB integrované vývojové prostředí [/url]

Za prvé, musíte výkonný mikroprocesor s nejméně 256 kilobajt paměti RAM pro zpracování těchto snímků. Za druhé, je třeba zjistit, jak budete rozhraní fotoaparátu k regulátoru (USB, Serial, SPI ... atd.) Za třetí, pokud mluvíte o tom [url = http://blog.ted.com / 2009/03/11/sixth_sense_pranav /] TED Blog | Rozhovor s Pranav Mistry, genius za Sixth Sense [/url] pak, budete muset připojit k internetu získávat informace o produktu na snímku. Rozdělte si projekt do sub-projektů, a začít dělat svůj domácí úkol tím, že hledá, jak splnit každý úkol. Hodně štěstí.

thnx všechny to bylo velmi užitečné ... Řeknu u asi může být pokrok v tomto, si jist, že budu Aske hodně qustion později a doufám, že mi může pomoci u více thnx againe

Dobrý den! První věc, připojení fotoaparátu s pic maicrocontroller pomocí USB portu, nyní, jak číst data z kamery a uložte jej (pictuers), pak připojení modemu k pic curcuit, jak a jak hledat data z kamery do internetu?

1 - Budete potřebovat mikroprocesor s "vestavěné USB Host Controller", aby mohl připojit USB kameru. Také budete muset zavést ovladač pro kameru v řídicí firmware. 2 - budete potřebovat provést nějakou om zpracování obrazu získat potřebné informace od obrázků, které dostal. 3 - Použití 3G/GPRS modul / modem, připojení k internetu pro vyhledávání požadovaných informací. Začněte tím, že připojení fotoaparátu k regulátoru. Podle mého názoru je to nejdůležitější krok. Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back