Pomoc pro import rozložení z narážejí na Virtouso

G

gaom9

Guest
Nazdar,
Dělám Míchaný-signál designu a rozvržení digitální část je auto, které vznikají při SOC Setkání, a analogové části se v Virtouso.Jak mohu docílit toho, aby jim společně?
V některých učebních materiálů, můžeme Export GDSII soubor z Setkání, a Import GDSII v Virtouso.Snažil jsem se to ale nepodařilo, když jsem Naimportujte GDSII v Virtouso, vrstvy ve formátu, který vznikl z GDSII soubor byl neveąel vrstvu nastavit v zobrazení souborů, rozvržení nelze zobrazit správně.Když jsem Naimportujte GDSII soubor jsem použil streamOut.map soubor, který vzniká při Export GDSII soubor z Setkání bez jakékoliv modifikace.
Mám změnit streamOut.map soubor, pokud je použit pro Import GDSII soubor?Existují nějaké rozdíly mezi streamOut.map soubor a streamIn.map souboru?

A jiným způsobem je to dovézt DEF souboru, který Export z setkat.A jsem taky, ale nepodařilo znovu.Než jsem importovat DEF souboru jsem dovezl Verilog soubor a Symbol lib "Standard Cell, ale poté, co jsem dovezla GDSII soubor, vrstvy jsou špatné taky.Ověřil jsem si symbolem Standardní Cell lib, který jsem přidal do Kejdens neexistují layout imformation v každé standardní buňky, ale pouze symbol.
Jaké jsou správné kroky k Naimportujte DEF souboru do Virtouso?Jak stavět layout imformation každý standard Cell?Mám dovézt LEF soubor před dovézt DEF souboru?Děkujeme vám!
S pozdravem!

když proud z vašeho GDS ze setkání, ujistěte se, že váš soubor existuje vrstva mapování a odpovídá tomu, co chcete, aby se proud.Můžete zkontrolovat soubor protokolu vidět kovových vrstev, které jsou úspěšně využívány z setkat.

Když se proud v GDS do dfII, potřebujete streamin.map pouze v případě, že chcete provést některé změny, ke svému vrstev ve vašem GDS souboru.Já bych jen dovézt GDS s technologií obrázek vidět to, co jsem se může dostat z setkat.

Ahoj, wpchan05
Děkujeme Vám za Vaši odpověď.
Kovoprůmyslu z rozvržení dovážených do Virtuoso je normální.Ale Aktivní vrstva je vrstva Poly a Vias nelze zobrazit, co se této věci, prosím?

S pozdravem!

Záleží na tom, pokud máte plnou standardní buňky
na GDS v kitu s cílem zobrazit buněčné úrovni.

Nicméně, VIAS (kromě poly na metal1) by měly být k dispozici.

Dokonce i když dont mít buňky
na GDS, můžete stále ještě LVS na základě "blackbox" přístup.Více informací lze nalézt ve vašem nástroje 'docs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back