pomoc pro omezovač otáček motorku

Y

yougarage

Guest
Dobrý den, jsem nový na tomto fóru a já jsem opravdu rád! Doufám, že to je to pravé místo najít odpověď na můj problém ... Já dělám ot / min omezovač na motorce. by to mělo fungovat takto: když ot / min jít přes thresold i set, obvod "cut" dodávky pocházející z motoru a jít do zapalování coil.You může vidět obvodu na obrázku. Mikrokontroléru část funguje dobře (I'm pomocí Arduino Nano), správně si ot / min a spoušť optočlen, ale někdy motor i nadále běží, i když je obvod ve "cut stavu". Myslel jsem, že by to mohlo být mikrokontrolér problém, tak jsem připojen jednoduchý přepínač, který moc optočlen, když jsem stiskněte tlačítko, ale stane to samé! Také jsem si všiml, že když jsem odstranit R14 motor běží bez problémů coninue ... Chtěl jsem tento druh uspořádání, aby s vlastním napájením normálně zavřený design.I chtěl vyhnout optočlenu být "ON" po celou dobu chodu motoru. Nevím, jestli tento obvod design by mohli mít pravdu ... myslel jsem, že by mohl být problém daný tím, indukční zátěže (zapalovací cívky) ... [Url = http://images.elektroda.net/93_1302687787.jpg]
93_1302687787_thumb.jpg
[/url]

Při vysoké napětí se objeví v magneto, někteří to je přivádí do brány SCRs vnitřním capaitance, jako diody D14 a 15 představují vysoké impedance k nim a já SCRs spoušť. Nejsem si jist, že je budete potřebovat, jako je přenesení napětí na jedné bráně je skutečně tím, upínají vpřed volt pokles na straně druhé. Budete potřebovat nízkou impedanci zdroje zdroje tak, aby proud z kapacitní toků mimo SCRs nebo byste mohli zkusit a dát trochu externí kapacity bran na zemi místo - Omezí vaše otáček stejně :) Frank

Díky za profesionální odpověď! Pokusím se tímto způsobem a dáme vám vědět!

Snažil jsem se některé experimenty, ale ne štěstí s tímto nastavením ... Pak jsem našel tento příklad na internetu, et voila funguje to perfektně!
71_1303390248.gif
, tak jsem změnil schéma takto
1_1303390660.gif
a to je to, co já potřebovat. když jsem moc optronu vedla vypnutí motoru Nyní bych chtěl pochopit, jak toto nastavení funguje ... Je to společné připojení k branám SCRs dohromady? Nikdy jsem neviděl tento design ... mohlo by to fungovat na 12 voltů, nebo bych měl upravit odpory? díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back