pomoc s 18F devlopement systém

Y

yoyoryu

Guest
Právě jsem koupil 18f vývoj systému z mikroelectronika ale nemohu dostat, aby systém fungoval správně. Nainstaloval jsem ovladače a mikroprog apartmá na mém pc. Když jsem se snažil hodit hex soubor z příkladů vybavena systémem, nemůžu se dostat do práce (Zkoušel jsem mnoho z nich). Může mi někdo pomoci ven? Jsem poměrně nový mikročipy a vývojové desce

Můžeš být konkrétnější? Co 18f vývojové desky jste se koupit? Můžete naprogramovat čip? Nastavili jste vhodné přepínače na desce? Nedávno jsem se koupit LV18F v6 vývoj systému, ale nechtěl jsem to zkusit ještě.

[Url = http://www.mikroe.com/eng/products/view/477/easylv-18f-v6-development-system/] EasyLV-18F v6 Development System - Microchip PIC18J, PIC18K rada - Mikroelektronika [/url] -> to je vývoj desky jsem si koupil. Když se snažím hodit program z příkladů za předpokladu, microProg zajišťuje, že program byl psal a když jsem zkontrolovat, zda je čip je prázdná, program ukazuje, že je program v něm napsáno. Pokud jde o dip přepínače Snažil jsem se nastavit jim však s manuály není hodně pomoci. To je důvod, proč jsem tu, pro některé možná více pomoci

kontrola u USB konektor, (vývoj režim skokan JX) možná je v nesprávné poloze. Mám Picplc16v6and Dspicpro a skvělá práce. Musíte Nabídka vaše rady s externí napájení, ne z možnosti kontrolovat USB.also v miKroprog apartmá

Existuje jednodušší způsob, prodali jste produkt, měly by vám pomoci ... Se dostal do mikroelctronica

Ahoj, dtto, co právě řekl Exnol .. ale nejprve projít si uživatelský manuál a pochopit, co všechny jumpery jsou pro a zajistit, aby byly na správných místech. Také zkontrolujte máte vy Pic čip správně nainstalován a nebyly ohnuté některé piny pod čip místo aby šel do zásuvky. Mikro místo má také velmi aktivní uživatel fóra, takže budou lidé, kteří by snadno mohli pomoct.

díky za pomoc ... já si nemyslím, že externí napájecí zdroj má něco společného s programem v čipu nefunguje. Jdu přes manuály a snaží se zjistit, co znamená DIP přepínače (jsem poměrně nový na elektronické obvody, možná to je můj hlavní problém), pokud někdo může psát nějaké fotky, jak by měl být nakonfigurován vývojové desce a příklad programu za dumpingové ceny, by bylo velkou pomocí

já si nemyslím, že externí napájecí zdroj má něco společného s programem v čipu nefunguje
Ahoj, Ano, může, zvláště pokud vaše používáte notebook nebo podobné, kde. napájení USB může být slabý. Jak řekl již dříve dvakrát vám bude mnohem lepší umístění na Mikro fóra, že mají sekce speciálně pro problémy desky rozvoj - nezáleží na tom, jestli jste si ho koupit přímo od nich, budou i nadále pomáhat, a ti kluci mají stejné desce a může pomoci replikovat Váš zdravotní stav a problémy, a průvodce vás provede věci. Chtějí, aby vám pomohl při práci s deskou správně, ať jste kdekoliv dostal od jeho v jejich vlastním zájmu pro lidové, aby mohli používat jejich produkt snadno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back