Pomoc s Altera FPGA PLL

S

Sink0

Guest
Ahoj, jsem začal s FPGA a jsem vyvinul UART s TX a RX FIFO.Teď chci pracovat s větším baudrates a že budu potřebovat PLL množit mé hodiny (50MHz).Násobí hodiny jen tak být použit k odběru vzorků RX nyní.Nemohl jsem přijít na to, jak využít PLL.Četl jsem na internetových stránkách Altera o ALTPLL blok, ale nemohl pochopit, jak s ním pracovat.Může někdo pomoci?My FPGA je Cyclone II EP2C8 s 208 piny.

Děkuji vám!

Je pouze potřeba vytvořit instanci PLL pomocí MegaWizard.V qu (at) RTU pod "Nástroje" záložce najdete MegaWizard Plugin Manageru.Otevřete to a to je průvodce, který vás na vytvoření svého PLL (ALTPLL se nachází v I / O složky podle nainstalovaný plug-in v megawizard plug-in manager).Doufám, že to je to, co jste hledali.

Krmíte křišťálové hodiny na PLL a dostanete jeden nebo více různých hodiny z ní.V podstatě, dosažitelné PLL frekvencí musí být zastoupen integer násobitel a dělitel.Qu (at) RTU MegaWizard vám pomůže vyhodnotit možné PLL frekvence.

Děkuji vám prostě mám.Jaké jsou pro areset kolíky a zamčené.Areset i představit, že je pro reseting bloku.Co zamčené?Měl bych použít nebo bych měl být ok Nechá-li se otevřít?

Děkuji vám!

Pravém horním rohu plug-in Megawizard manager má k dispozici tlačítko dokumentace.Najdete PLL uživatelské příručky sem, který se bude podrobně vysvětlil všechny přístavy PLL modulu.Vaše PLL bude fungovat, pokud nepoužijete 'areset' a 'zamčený' portů.'Zamknuto' se uplatňuje, když vaše PLL dosahuje zámek na zadané výstupní frekvence a 'areset' resetuje PLL asynchronně.Dalo by se zakázat tyto přístavy 'Vstupy /' kartě Zámek v megawizard okno, pokud nemáte žádné využití pro ně ve své logice.

Děkuji vám ..Thad hodně pomohlo.Skutečně to funguje!hehe

Vteřinovým

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back