Pomoc s IR 2110 jako já nechápu výstup z brány řidiče

S

salvador_fdz

Guest
Ahoj kluci, I'am nováček s bránou řidičem a ne zcela pochopit jeho funkci. I'am budova třídy D pro svůj školní projekt a dělali nějaký výzkum na to Tak jako tak, já jsem postavil okruh, ale žádný výstup z ní. Přijímá vzestupy / pády při vstupu branou ovladače, ale nic výstup. Nějaké návrhy?

Ahoj, myslíš si impulsy na vstupu 2110 a žádný výstup na Ho a Lo? Pokud ano nejprve odpojte MOSFET brány a uvidíme, jestli existují výstupy, aby zajistily, že žádná chyba v připojení MOSFETS. Prosím, aby nás informoval o výsledcích a také, pokud jste našli nějaké další chyby ve spojení ve střední době. S pozdravem, Laktronics.

To není nessesery používat 3. čtvrtletí R11 je příliš vysoká v porovnání s R12 a způsobit napětí na pin 1 U1A nikdy nad 2V V (pin1U1A) = 5V * R12 / (R12 + R11)) Možná to není dostatečné řídit U1a. (74ACxx) Pokud trváte na použití 3. čtvrtletí, sníží se o R11-1K 2,2 k ohm jinak se můžete připojit na pin 1 vstup z U1A jde davood

Ahoj, Proč si také ukazují správný PIN čísla IC ve svém schématu, protože jinak nelze zjistit, zda je chyba ve vašem shematic. To vám také pomůže při kontrole vašich elektroinstalace. S pozdravem, Laktronics.

Díky za odpovědi vám, zde další věc, I'am nejsou jisti. Pokud moje PWM je 6VPP a můj referenence země je -40. Znamená to, I'am úrovni řadící PWM až-40V? Brána řidič potřebuje vysoký a pády, vpravo. I'am snaží dostat 5 vysoké a nízké -5 pomocí Q3 a invertory pro impulsní tvarování. IR brána řidič byl stáhnout přes webové stránky a to mi bránu řidiče, jak je uvedeno ve schématu. Já si žádný výstup z brány řidiče. Jen hluk z výstupních pinů.

Ahoj, nemusíte úrovně posunout vstup, řazení potřebnou úroveň se děje uvnitř IR2110. Jak již bylo zmíněno v Mr.Davood, můžete odebrat 3. čtvrtletí a všech souvisejících obvod, spojte se přímo na vstupní pin 1 střídače obvodu. Také si tranzistor obvodu neposkytuje + / - 5V úrovně, to dává jen 2V vysoké a odpor stáhl nulové úrovně. Ahoj a Li signálů musí být jen invertovaný TTL signály pro připojení okruhu a ne na úrovni posunul. V11 také zdroj napětí není nutné. Pin čísla 2,11 tisíc ar stále nejsou správně označeny tak, aby v případě, že je chyba ve spojení, nebude nám jasné. S pozdravem, Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back