Pomoc s klopný obvod

H

holabr

Guest
Mám aftermarket dálkový start modul v autě, které má vlastní ovládání. Jednotka má také testovací vedení, které bude zahájeno auto, když je založen na okamžik. Vzhledem k tomu, moje auto má OEM dálkového zamknout a odemknout dveře vestavěné do klíče, chtěl bych vytvořit jednoduchý obvod případně pomocí CD4013 obrátí používat kombinaci zamknutí a odemknutí luštěniny (jako lock-lock-odemknout-lock ) ve stanovené lhůtě k uzavření relé na zem testovací vodiče. Chtěl bych vyzvednout impulsy z 12volt linek bude elektromagnetického zámku dveří řidiče ve dveřích. Logicky, když první impuls zámek přijde, bude to spustit první flip-flop a začne odpočítávání. Pokud se tyto impulsy doručeny ve lhůtě ve správném pořadí, bude relé energii. Pokud ne, bude obvod reset a čekat na další zámek puls. Našel jsem přiložené schéma jako výchozí bod, ale to není možné s využitím stejných vstupních impulsů víc než jednou. Nějaké nápady? Je tu další kroky, IC, že výstup na jiný PIN při každém pulzu vstup? Tak první "lock" Pulse bude vypadat SW2, SW3, jako další a třetí jako SW9.

Ahoj, myslím, že byste mohli změnit každé úrovni několika stupních přidáváním více flipflops. Například pokud máte dva 4013 v první fázi musíte stisknout klávesu dvakrát dva předat "One", do další fáze. Funkce obvodu je vpřed tím, že projde "One", do další fáze. Kódování Aktivní klávesy / přepínače je právě zapojení do Reset nebo hodiny pro flipflop.

Byl jsem modelování revidovaný obvodu a přišel s připojeným. Nezaručuje přesné kombinaci (lock-lock-odemknout-lock), ale to přece v platnost dva zámky pouze před odemknout. Mám ještě problém s auto-reset po solenoid je aktivován. Podle původního zámku obvod, časovač R12/C2 obvodu má obnovit zámku přes diodu D1. Pokud jsem v blízkosti SW4, obvod nefunguje vůbec. Nechá-li se, že otevřený, obvod pracuje, ale nemá auto-reset. Nějaké nápady? Také, jaké by bylo nejjednodušší a / nebo nejlepší způsob, jak dát časovač na celkový obvod, který by vyžadoval správný vstup (lock-lock-odemknout-lock) do 5 sekund okruhu resetuje?

Vraťme se zpět k vaší první okruh, když namítnete, brány v sérii s spínače, pak se po prvním flip-flop se přepíná se otevírá bránu nechat další vstupní impuls jít do flip-flop2. Brána na první flip-flop, musí být uspořádány tak, aby se zavírá, když některý z dalších obrátí vyvolala. Druh řízení vstupního impulsu na správné flip-flop. Upřímný

Jsem se vrátil na původní okruh vyzkoušet a model to. Jsem připojený obraz modelovaného obvodu Nicméně, když jsem to moc, solenoid ihned aktivuje a reset nedělá nic pro změnu stavu. Dělám něco špatně, nebo mi chybí něco, co kabelové nesprávně? Jsem opravdu soustředit na získání Auto Reset do práce, než jsem se přesunout na změnu obvodu plnit své původní projektová kritéria. Já nejsem moc zkušený v elektronických obvodů, ale snažím se učit. Jakákoliv pomoc a směr je velmi ceněn.

Ahoj, podle pravdy tabulku 4013, výstup Q bude nízká, když reset a nastavit je na nízké úrovni při zapnutí. Pak je na relé a napětí bude účtovat C2 generovat vysoké na sady je 4013. To dává Q = vysoká na IC3a a vypne Q1. Obnovit buttom by měl fungovat v případě správného zapojení a obvody nejsou poškozeny. Už jste ho postavit na hardware, nebo se simulací? Možná, že můžete měřit úroveň, na Q IC3a a zkontrolujte všechny kabely k ní zůstane nízká. Hodně štěstí.

Dělám to všechno v simulaci. Obraz je přímo ze simulátoru software.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back