H
holabr
Guest
Mám aftermarket dálkový start modul v autě, které má vlastní ovládání. Jednotka má také testovací vedení, které bude zahájeno auto, když je založen na okamžik. Vzhledem k tomu, moje auto má OEM dálkového zamknout a odemknout dveře vestavěné do klíče, chtěl bych vytvořit jednoduchý obvod případně pomocí CD4013 obrátí používat kombinaci zamknutí a odemknutí luštěniny (jako lock-lock-odemknout-lock ) ve stanovené lhůtě k uzavření relé na zem testovací vodiče. Chtěl bych vyzvednout impulsy z 12volt linek bude elektromagnetického zámku dveří řidiče ve dveřích. Logicky, když první impuls zámek přijde, bude to spustit první flip-flop a začne odpočítávání. Pokud se tyto impulsy doručeny ve lhůtě ve správném pořadí, bude relé energii. Pokud ne, bude obvod reset a čekat na další zámek puls. Našel jsem přiložené schéma jako výchozí bod, ale to není možné s využitím stejných vstupních impulsů víc než jednou. Nějaké nápady? Je tu další kroky, IC, že výstup na jiný PIN při každém pulzu vstup? Tak první "lock" Pulse bude vypadat SW2, SW3, jako další a třetí jako SW9.