E
EchoAngel911
Guest
Hello Everyone,
Já jsem v Kanadě a v současné době jsem se tento projekt dokončit.
Chci předávat to video audio L a R. druhém konci by měl dostat zpět s video audio L a R.
Vím, že video S má především kritické Y a C signál.Celkem bych musel předat 4 unikátní signály.Jako takový jsem přemýšlel o OFDM umožňující vysílání několika signálů.
Jako takový, myslím
Chtěl bych převést všechny 4 signálů do 4 digitální výstup,
poslat do IFFT bloku,
paralelní na sériový
Guard Interval vložení
přenosu signálu OFDM
přijímat signál OFDM
Guard Interval odstraňování
sériového na paralelní
FFT data
digitální pak zpět na analogovýJen jsem chtěl získat přesně / nejvíce dat zpět (to je důvod, proč jsem s použitím OFDM v současné době).Toto zařízení by se v ideálním případě používány pro přenos z TV do PC (TV karta).Vím, že jsem neměl ani zkuste navrhnout všechno od nuly.Musím zpracovat vše, jako v reálném čase rychle.
Nevím, přenosovou rychlost na to video.Můžete mi doporučit nějaké lidi modules / ks bych měl dostat k uspokojení mé požadavky?
Můžu strávit alespoň 500 - 1000
Já jsem v Kanadě a v současné době jsem se tento projekt dokončit.
Chci předávat to video audio L a R. druhém konci by měl dostat zpět s video audio L a R.
Vím, že video S má především kritické Y a C signál.Celkem bych musel předat 4 unikátní signály.Jako takový jsem přemýšlel o OFDM umožňující vysílání několika signálů.
Jako takový, myslím
Chtěl bych převést všechny 4 signálů do 4 digitální výstup,
poslat do IFFT bloku,
paralelní na sériový
Guard Interval vložení
přenosu signálu OFDM
přijímat signál OFDM
Guard Interval odstraňování
sériového na paralelní
FFT data
digitální pak zpět na analogovýJen jsem chtěl získat přesně / nejvíce dat zpět (to je důvod, proč jsem s použitím OFDM v současné době).Toto zařízení by se v ideálním případě používány pro přenos z TV do PC (TV karta).Vím, že jsem neměl ani zkuste navrhnout všechno od nuly.Musím zpracovat vše, jako v reálném čase rychle.
Nevím, přenosovou rychlost na to video.Můžete mi doporučit nějaké lidi modules / ks bych měl dostat k uspokojení mé požadavky?
Můžu strávit alespoň 500 - 1000