Pomoc s Synopsys DC syntaxe

G

giggs11

Guest
Ahoj, jsem napsal můj instalační soubor jako takový: cílová knihovna {} core_cell.db link_library {* IO_cell.db Wire_load.db} {symbol_library core_cell.sdb IO_cell.sdb} Za předpokladu, že výše uvedené syntaxe je správné, Moje otázky jsou: 1) Může dva. sdb knihovny být prohlášena za symbol knihovně? 2) IO_cell.db obsahuje všechny IO nárazníky mají být použity. By měla být prohlášena spolu s core_cell.db za cíl knihovna ...? Jsem také snaží nastavit pohon síle jedné vstupů v návrhu na pohon výstupního pinu z vyrovnávací paměti IO. Problém je IO_cell.db je deklarována v link_library. Takže když jsem spustit příkaz pod: set_drive-vzestup drive_of (IO_cell / IBUF / Z) "iInput2" kompilátor ohlásí chybu, protože knihovna může, t k dispozici. Jak mám napsat příkaz výše použít buňky z knihovny v propojované knihovně ...? Nápověda tolik potřebné, a tudíž velmi ocenil, díky.

můžete zahrnout IOlib zaměřit lib k použití drive_of (), ale pamatujte, že dont_use všech buněčných IO v syntéze, nebo si můžete přečíst lib a najít dirve číslo portu, pak jej přidat ručně.

Jedna věc, kterou byste měli vzít na vědomí. Aktuální referenční knihovna jméno je definována v knihovně sama, ne název souboru. Měli byste lépe kontrolovat skutečný název knihovny pomocí report_lib příkazu.

Více než jedna knihovna může být deklarována v knihovně symbolů. Žádný problém s tím. core_cell.db by měla být prohlášena v target_library stejně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back