Pomoc s Tektronics 2205, nic nezobrazuje

G

gkaralus

Guest
Ahoj,
mám tento prostor a já stáhli služby manuály
Neznamená to však zobrazuje cokoliv, ale moc vedly pojď a přesun tlačítka kolem Můžu spoušť vedl blikat.
Když jsem stiskněte nosníku nálezce se nic nestane
Ověřil jsem si napětí od napájecího zdroje a jsou ok
Ověřil jsem si horizontální výstup a zdá se ok

Mám tušení, že to může být samo o sobě crt
Budu test otevřené vlákno
Jakékoliv myšlenky nebo návrhy?
Kde je tedy ten flyback nebo HV v této věci?
je-li crt, kde bych mohl dostat?154-0929-00
Veškerá pomoc je oceňována
Naposledy upravil gkaralus dne
13. dubna 2009 3:48, 1 editovaný čas celkem

Vyorat jas plnou kontrolu.Ztmavnout místnosti a bedlivě sledovat obrazovku při přepínání rozsahu.Pokud existuje nějaký stručný flash na obrazovce, pak je dobrá šance, že CRT je OK, a tam je jiný problém s vyprázdněním, řídicí signály atd.

Dobře jsem udělal, že test a není zobrazuje cokoliv, místnost zcela ve tmě, a obrátil ji na několik krát
Ale když jsem při tisku nosníku nálezce jeden rozpíjet světla do obrazovky za sekundu.

Díky, žádné další návrhy?

CRT s největší pravděpodobností funkční.Ty by se měly začít kontrolovat všechny CRT napětí.Nesprávné Z osy ovládání napětí bude prázdný CRT.Servisní manuál by měl mít všech napětí uvedené na CRT kolíků.

OK.
Žárovka má 6,7 voltů AC (na konektor na hlavní palubě) příručky není říci, kolik je třeba.
je další kolík, který má -1900 V DC, k-1xxx je správná, ale podle manuálu nemohu rozlišit xxx je správná

The-1900V by katodě napětí.Topení napětí vypadá normálně.Možná post a GIF typu scan z CRT obvodu a napětí, takže mohu dát nějaké rady.Nemám na to podívat se na schéma.

Doufám, že se pracuje pdf jsem tisk z jedné stránky, a to nefunguje, hned jsem tam vytěžené této stránce a je ok,
sorryOmlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Mám označené části bych zkontrolovat první šortky nebo netěsnost.Tento bod je označen jako "7C" je velmi důležité mít správné vlnovou a úrovní podle rozsahu diagramů v manuálu, jinak nosníku může být vyčištěný a není vidět.Bohužel budete potřebovat jiný prostor, aby tuto kontrolu.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Díky, vysoké napětí statické karamelizovaný mého multimetru (a zmrazil moje klávesnice a myš) Tak jsem se dostal levné náhradní multimetru a vzali tyto rozměry v dc voltů:
Q845 emitor 98,5
Základna 97,4
Kolektor 8,4

Q840 emitor 0 (pozemní)
Základna ,7
Kolektor 8,4

Já jsem studovat elektroniku na vlastní pěst, ale nevím, jak interpretovat toto (aspoň vím, že tranzistory nejsou zkratovaným)
I objednávku nových manuálů, které mají být testovány lepší.Žádným způsobem mohu získat přístup do jiného rozsahu, pokud mohu použít jeden z těch, které používají software, zvukové karty jako prostor.Mám software.

Ahoj, někdo mi sugested odpojit "talíře" na teory je v tom, že bych měl dostat dot ve středu obrazovky.Pak připojit horizontální nebo verticl obvodů vidět, který z nich se nedaří.
Jakýkoliv návrhy?

Dalo by se to udělat, aby se ujistil, že není velký DC ofset na desky, ale obvykle i s takovou kompenzovat vás stále vidím dost obrazovky akci během on-off test v zatemněné místnosti.Můj vlastní odhad je, že paprsek je vyčištěný, ze chyba v DC restaurování okruhu způsobilo špatné potenciál k jedné nebo více mřížkou, aby účinně cutoff nosníku.

Ahoj, mám nové schéma, mnohem lépe než ostatní kolegové.
Disconnected vstupu horizontální zesilovač.a také vstup na vertikální zesilovač, žádný rozdíl.ne tečka uprostřed obrazovky
Pak jsem se disconected crt z horizontální a vertikální zesilovač
Také nic na obrazovce
I nahradil previus pdf na horizontální zesilovač a tady je schematicky na vertikální zesilovač
A já se snažil měřit odpor na crt vlákna na základní a je otevřený, jediná věc, která může zachránit mě je problém v konektoru na zadní straně crt

Mám to pracuje!
Zdá se, že někdo již rozmontovaná působnosti jednou, a když dal crt zpět na svém místě je tlačena k crt konektor dozadu tak opravdu nic nebylo připojeno k ní.
[/ img]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back