F
fax8
Guest
Ahoj kluci, jsem vytvářet nějaké DIY PCB pro částečné desek pro různé senzory MEMS .. Už jsem úspěšně vytvořil DIY útěk desku pro ADXL345 a já jsem teď jednu z návrhu na ITG-3200 gyroskopu. (Je nám líto, nemůžete zde psát odkazy na specifikace, jak jsem si nové na fóru) Na listu (str. 14) jsem četl, že jsou potřeba 4 kondenzátory, které mají následující parametry: C1: keramická, X7R, 2.2nF + - 10%, 50V C2: Keramika, X7R, 0.1uF + -10%, 4V C3: Keramika, X7R, 0.1uF + -10%, 2V C4: Keramika, X7R, 10nF + -10%, 4V Moje otázka zní: Jak Jsem schopen najít kondenzátory, které mají takové pracovní napětí, by kondenzátory, které mají větší pracovní napětí (např. 25V) práce stejně? K mému chápání, pracovní napětí je napětí mez, v níž kondenzátor udržuje dobré dielektrické náležitosti. Nad tuto napětí dielektrické přestávky a aktuální toky mezi kondenzátory stranách. Takže, vzhledem k tomu, že nemohu najít kondenzátory, které mají 2V nebo 4V jako pracovní napětí, mohl bych jednoduše použít 25V pracovní napětí čepici. Je to správně? Další malá otázka: list neříká nic o tom, ESR kondenzátoru, je bezpečné předpokládat, že kondenzátory nemusí být nízké ESR? Děkujeme za vaši pomoc, Fabio Varesano