pomoc týkající se dopravce v VLSI

B

bhargav.scsvmv

Guest
Při výběru dopravce ve fyzickém designu? Když si vybrat dopravce v logice design? Mám na mysli, jaký druh znalostí či dovedností je zapotřebí pro osobu vybrat dopravce v tělesné konstrukci, nebo v logice design? Dostal jsem šanci nyní vybrat si jeden z them.But nevím, který z nich vybrat pro mě. Takže, prosím pomozte.

Co dovednost je potřeboval? No, ať už frontend nebo backend, je to inženýr pozici a potřebujete dovednost řešit problémy sami. Ptal jsem se lidí super jednoduchou otázku, že můžete snadno najít odpověď na čtením knih, stejně jako jak fázový posun o 180 °, jak si uvědomit, hradla NAND s + ~ B, jaký je rozdíl fáze v T-FF, není kvalifikovat vás jako inženýr. Prvním krokem je naučit se, jak se to dělá reseach sami.

Co dovednost je potřeboval? No, ať už frontend nebo backend, je to inženýr pozici a potřebujete dovednost řešit problémy sami. Ptal jsem se lidí super jednoduchou otázku, že můžete snadno najít odpověď na čtením knih, stejně jako jak fázový posun o 180 °, jak si uvědomit, hradla NAND s + ~ B, jaký je rozdíl fáze v T-FF, není kvalifikovat vás jako inženýr. Prvním krokem je naučit se, jak se to dělá reseach sami.
No myslím, že to zvyklý být špatně, požádat pokyny pro první krok od vás.

Know technologie správně ... Mít dobrou základní znalost práce s MOSFET a CMOS. .. Máte-li se více zajímají o fyzickou součást designu si můžete vybrat fyzický design .. Pokud jste dobří v verilog kódování a dobrou funkčnost znalosti si můžete vybrat přední ..

Pro front-end u VLSI potřeba mít dobré základy digitální design, programování (HDL, C, skriptování).

Know technologie správně ... Mít dobrou základní znalost práce MOSFET a CMOS ... Pokud máte větší zájem o fyzickou součást designu si můžete vybrat fyzický design .. Pokud jsou dobří v verilog kódování a dobrou funkčnost znalosti si můžete vybrat přední konec ..
jsem nepochopil, co člověk dělá ve fyzické design.Can někdo vysvětlit.

jsem nechápal, co člověk dělá ve fyzické design.Can někdo vysvětlit,
Fyzický design se zabývá ke skutečnému plnění RTL ..... Umístění buněk .. směrování ... hodiny stromu budova ... ověření složek ... optimalizovat design pro lepší výkon ... atd. ..

Jaké jsou základní dovednosti, stačí být silný v zazářit v phisical design. Co je první věc, kterou se naučit, aby se stal dobrým fyzický design inženýr.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 23:48 --------- - Předchozí příspěvek byl v 23:44 ----------</span></span>
Jaká je základní vědomosti potřebné, aby se stal fyzický design inženýr.

Naučte se základní pracovní úrovni tranzistoru ... Projděte rozložení ... projít načasování související věci ... prostě dobrý solidní základy .. budete vyzvednout věci, jakmile začnete pracovat ... Všechno nejlepší

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back