pomoc technologických souborů pro vytváření Synopsys MilkyWay dat

S

s3034585

Guest
Ahoj chci se naučit různé technologické soubory, které jsou potřebné pro vytváření Synopsys MilkyWay databáze. Dále jsou soubory, které jsou potřebné. 1) Technologie soubor (. Tf) 2) GDSII souborů (. GDS) 3) tdF souborů (. TDF) 4) Pad Informace orientace v souboru CLF 5) omezení soubor (. SDC), které obsahují časové omezení a hodiny Definice 6) Edif netlist soubor (. ERF), který obsahuje informace o spojení 7) Návrh databázových souborů. db), který obsahuje netlist, načasování a omezením návrhu pravidel Chci se naučit strukturu těchto souborů, abych mohl vytvořit vlastní soubory . Pokud někdo má informace o nich či odkazy můžete mi pls. Bude to gr8 pomoc. Díky předem. Tama

u můžete získat více znalostí o této souborů z prodeje. pokud u prodali pak jít podnikají příslušné ji.

Ahoj Arunragavan Díky za odpověď. Nevím, co se prodává můžete pls řekněte mi o tom. Díky předem Tama

PRODÁNO je Synopsys Online dokumentace. Zjistěte si firemní SiteID a zaregistrujte se na solvnet.synopsys.com. Naleznete on-line dokumentace po přihlášení solvnet nebo si stáhněte celý balíček v Synopsys ftp

PRODÁNO obsahuje všechny informace o nástroji Synopsys a dobrý tip pro design. lepší u, musíte si přečíst PRODÁVANÉ materiálů. přihlášení do Synopsys ftp a prodá. Pro přihlášení musí vyžadovat u EDA ve spojení se společností mail ID zaregistrovat.

tf definovat technologie informace o procesu ü. jako kovové vrstvy, res, čepice, rozteč a tak dále, až příliš moc co říct, naleznete v souboru stanovit v Astro průvodce. GDSII je binární formát, který ukládá rozložení informací. U použijte tento formát tapeout ur čip obvykle. Pomocí GDSII, může u generovat detail buňky zobrazení v MilkyWay. db je Synopsys konkrétní formát. u lze uložit návrh v tomto formátu, a tranform lib do formátu db. sdc je omezení soubor, který obvykle obsahuje hodiny specifikace, multicycle definice cesty a některé další konstrukční omezení, pokud vím, u syntézu, u vím, že. Edif je netlist formátu.

vlastně u google může ze sítě prodá! hodně štěstí!

Ahoj chlapi Děkuji za info .. Můžete mi pls řekněte mi, kde mohu získat studovat strukturu těchto souborů tak, že pomáhá mi rozumět. Díky předem Tama [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 0 sekund: [/color] [/size] Ahoj Kluci Díky za info .. Můžete mi pls řekněte mi, kde mohu získat studovat strukturu těchto souborů tak, že pomáhá mi rozumět. Díky předem Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back