pomoc UVLO

K

kaitlyn

Guest
Hallo přátelé,

Prosím, dejte mi nějaké reference obvody UVLO.
Já jen vím, že by měl být komparátor pomocí dělič napětí, aby se volatge co chcete.a pak musíme porovnat tuto hodnotu s odkazem.

Ale co je napájecí napětí pro komparátor?pokud potřebujete i 24V, 2.5V UVLO
je možné použít jeden komparátor s 2,5 napětí?

Já jen nemám ponětí, jak budou vypadat UVLO, prosím dejte mi nějaké ponětí: D

Kaitlyn

Tento komparátor si musí být v provozu velmi nízké napětí, aby zajistily UVLO provozu dojde správně za všech koutů procesu.Totéž s odkazem!Můžete třeba učinit odkaz na VBE nebo Vth z tranzistoru.
Jedním z dalších jednodušší způsob, jak je použít Bandgap buňky.Pokud je poměr nabídky a vztahuje se k bodu, kde se generuje napětí bandgap můžete použít vlastnost, že při dodání by být takové, aby poměr vychází se bandgap napětí pak pouze napětí na PTAT a IPTAT pobočka bude stejná, a tak to bude jako komparátor.

Nazdar!

Můžete tento odkaz papíru pro váš návrh.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

UVLO je pouhým odkazem a komparátor, aby mohli pracovat za velmi nízké napětí.
Problém, by se jich to týká: v případě, že napájecí napětí je příliš nízké pro UVLO do práce, v obvodech, které má být odstávky nebude zapnutđ příležitostně.
Ty budou odpovídat otázkou při navrhování UVLO.

KS-7 napsal:

Nazdar!Můžete tento odkaz papíru pro váš návrh.

Nazdar,
Můžete použít komparátor s externími rezistory pro získání požadovaného zájezdu bod a také požadovaný hysterysis.Check knihy CMOS analog ckt design by Allen Holberg.There je příkladem komparátor s vnější (ne vestavěný) hysterysis.
Můžete si uvědomíte, jak ve směru hodinových ručiček a proti hodiny moudrého hysterysis.
Pozdravy,
Dhasmana.

Je skutečně důležité zkontrolovat stav obvodu při dodání je příliš nízké k zahájení odkaz.
Je dokonale zapojit odkaz dobrá detekce obvodu.pokud ne, moc o reset může být použito.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back