Pomoc v vyzařovací diagram dipólu

T

ththeodosis

Guest
Ocenil bych, kdyby někdo může simulovat dipól o 21 cm na 2147MHZ v každém programu pomocí FDTD v MoM a dej mi vyzařovací diagram dipólu ve volném prostoru, a když je vodivý povrch 10 cm za anténu.
Udělal jsem své vlastní programy pro simulaci v prostředí Matlab, a to chci porovnat.Pokud má někdo měření, že by bylo moc pěkné ...

Pozdravy,
Theodosis

Vím, že byl při jeho Ththeodosis, protože vaše otázka týkající se vyzařovací diagram dipólu.Ale já jsem v současné době pracuje na projektu, který vyžaduje, abych se také počítat něco takového.I když jsem kód, ale já Zdá se, že závady, které nemůžu přijít na to.Chtěli byste náhodou mít své číslo, které jste v MATLABu?To by pomohlo.Díky.

To je jednoduché geometrie, že byl řešen před několika desítkami let se algebraických rovnic.

Obecně platí, že jste vzorem pro dipól, který je 1,5 vlnových délek.Potom vynásobit tento vzor do 'pole faktor' tohoto dipólu a jeho obraz ve stejné vzdálenosti na druhé straně na odrazivé rovině.Potom udržet model v polovině prostoru ohraničeného rovinou a všech prostor na fyzické antény straně.

logika není problém.je provádění kódu.Mám rovnice na papíře, ale nemůže si je práce v softwaru.Chci jen, aby odpovídala mé výsledky s anlytical odpověď na konci

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back