Pomoc!

S

supaviter

Guest
Dobrý den!

.

im dělat můj projekt na DCT, pro které musím r EAL na binární konverze VHDL kódování a binární skutečné kódování příliš.může any1 Uveďte, prosím, já s jeho kódování nebo mi vestavba knihovny k použití pro tento konkrétní problém.I m pomocí modalsim SE-64 6.3d pro kódování ....Prosíme, pomozte!

Real na binární a binárního kódu na reálné se můžete dostat do Google však v reálném čase není možné syntézy těchto kódů.

Real je abstraktní datový typ použitý pro kompilaci výpočty, např. konstantní hodnoty, a v simulaci.Chcete-li zpracovat reálná čísla v syntetizované vzory, musíte provést s plovoucí řádovou čárkou.Všechny FPGA prodejci mají knihovny pro ni.(Např. Altera MegaFunctions nebo Xilinx jádro generátoru).
binary formats.

Plovákový bodu datové formáty jsou
binární formáty.Pokud prodávající knihovna postrádá pomocných funkcí převést reálné konstanty nebo simulaci proměnné konkrétní float formátu s plovoucí řádovou čárkou IEEE balíky mohou být užitečné.Ale měli byste být schopni napsat příslušných přepočítacích funkcí sami, pokud jste si vědomi IEEE specifikace formátu float.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back