Pomoc!

M

MathGeek

Guest
Ahoj,

Objednal jsem nějaké vzorky z Microchip.Mám pár otázek.

Jaké jsou kvalifikace pro objednání vzorků od Microchip?(Máte k práci pro určité společnosti v souvislosti s Microchip?)

Kolik si mohu objednat na vzorku?Jak často?

Díky.

Mám jejich RFID čipy, ale ne přímo - thorugh šipkou.
Nebylo těžké se dostat, pokud jde mikročipy ví arrow dobře.Snažte se, aby přes distributor mají méně omezení ve vzorku objednávání než běžné uživatele nebo malé firmy.

No, nějak jsem nedokončil vzorku pořadí, protože jsem si nebyl jistý jsem elligible.

Nechápu, co máte na mysli tím, že nařídí vzorků přes distributor.Do rozdělovače také rozdávat vzorky zdarma?

Hi mathgeek

Jaká byla chybová zpráva, že máš při objednávání?Objednal jsem 16f88 a 18f452 a dostal přímo od nich.
Tam je omezení, že musí být časový odstup 40 dní mezi dvěma, aby zasedání vzorku.

Také můžete také objeví se chybové hlášení "generických ISP" To se obvykle stává při použití širokopásmového připojení (to se mi zrovna stane).Používám vytáčené při objednání vzorků.

kannan.k

Objednal jsem si vzorky z, mikročip do 10 měsíců.Dostal jsem potvrzení dopis od mikročip, že vaše objednávka byla odeslána ze wherehouse, pro další komunikaci týkající se této objednávky se můžete obrátit na distributora.vlastně nevím distributor.a přesto jsem nedostal žádné informace ABT to.

Pozn.: I když mikročip odeslány vzorky, nebudete si ji, pokud jste v Indii.není to proto, že omezení dovozu ..................Doufám, že to mám.

Vzorek z Mikročip je jednoduchý.používat pouze platný ISP e-mail a postel adresu (ne PO Box), do Indie rovněž není porblem.Přidáno po 56 sekundách:mikročipu umožní odeslání podrobností a způsob vyúčtování žádný, takže můžete sledovat zásilku

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back