Pomoci potřebné k Altium

J

Johnson

Guest
1) Jakákoliv zmínka o tom, jak přidat okraj listu na desce desig, 2) a, jak lze přesunout vybrané položky (především textových a grafických) z jedné vrstvy do druhé, tedy z "top hedvábí" na "montážní výkres"

Johnson, na hranicích plechu, normálně jsem se použít mechanickou vrstvu za to. I nakreslit list s názvem bloku v mechanické 6 vrstvu. Chcete-li kopírovat nebo přesouvat z jedné vrstvy do jiné: Vyberte všechny objekty, které chcete změnit. Pak stiskem pravice tlačítka myši, zvolte "najít simillar objekty". Pak zvolte "stejný" ve "vybrané" pole. Pak v panelu inspektor PCB, změny ve vlastnostech, na další vrstvu. Po tom, vyjměte filtr dříve vybrali, stiskněte tlačítko (nepamatuji si, co je jeho jméno) ...

Vážení Penrico, jak přidat hranice a razítka? Mám nakreslit ručně?

Ahoj, přidám PCB hranice na vrstvě obrys DPS. jsme nakreslit hranice. Obvykle titul bloku mohou být přidány na formát vrstvě. S pozdravem, SKR

Johnson, PCB hranici, já jsem normálně (myslím, že to musí být apod.) používají mechanické 1. Při generování gerbers, je možnost, aby jeden z mechanicals vrstev ve všech gerbers soubory. To se používá pro výrobce, musí být vykládán v PCB hranici, kde vrtačky sníží PCB. Keep-Layer, dal jsem 20 mils uvnitř mechanického 1, takže vím, že nemůžu dát žádné mědi u 20mils, a vrtačka nepřerušuje mědi. A ano, musíte nakreslit ručně.

změnit vrstvu, kterou můžete udělat, za prvé vybrat položky, které chcete změnit jeho vrstvu pak otevřete inspektor PCB. uvidíte část vrstvy. nyní změnit vrstvu. jde. Zula.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back