pomoci: zřídit spojení mezi MCU a web server

S

seebing

Guest
Já jsem v současné době pomocí mikrokontroléru Freescale MC9S12NE64.K MCU má ethernet mediální přístup řadič (EMAC) s integrovanou 10/100 Mbps Ethernet fyzické transceiver (EPHY).Má 64K Flash ROM a 8K RAM.

Chtěl bych využívat internet pro kontrolu MCU.Potřebuji pomoc na tomto a na vytvoření spojení mezi MCU a web server.neexistuje žádný odkaz na tento zdrojový kód?Použil jsem psát shromáždit langguage pro MCU, ale nemá žádné zkušenosti s embeded C.

Jak bronić firmę przed atakami hakerów, jaki wpływ na zatrudnienie ma robotyzacja oraz jak uwolnić potencjał pracowników produkcyjnych? To wybrane zagadnienia, na które odpowiedzi udzielają eksperci, w najnowszym, trzecim numerze magazynu "Biznes i Produkcja".

Read more...

Nazdar

Můžete zkontrolovat tento odkaz
http://www.freertos.org/
http://www.freertos.org/embeddedtcp.html

Pokud jste nový komerăního k C programovací seuggest i vy využít wizenet řešení, a ne kompletní TCP / IP stack

můžete vyhledávat TCP / IP Lean ebook taky.

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

díky za vaši pomoc alzomol.Odkazy jsou ve formátu ftp.Nemohu stáhnout ftp soubory jako jsou všechny bloku server firewall.

Najít na následující internetové stránce a chcete sdílet.dokumentu

obsahuje veškeré zdrojové kódy k UIP i dokumentace v PDF a HTML.Je to velmi dobrý dokument.http://www.sics.se/ ~ adam / UIP / download.htmlNyní mám další otázku.

I když bylo vybudovat jednoduché GUI web server v MCU, jak to mám udělat?
bych se měl postavit GUI ve VB či VC v oknech (vím, jak na to) a potom propojit s MCU firmware.jakýkoli příklad zdrojového kódu pro embeded GUI web serveru?

Myslím, že to, co potřebujete udělat, je vytvořit jednoduchý webový server na Váš MCU.
webový server bude naslouchat na portu 80 (TCP) a reaguje na požadavek.
reaguje a žádosti v souladu s HTTP.proto je GUI, které potřebujete k vybudování nemá nic společného s VB a VC.je v HTML.

pokud chcete mít jednoduché ovládání pro MCU, váš webový server by měl být schopen zvládnout jednoduchý formulář (nejjednodušší je metoda GET, nebo můžete zkusit manipulační metody POST).

Co je metoda POST a GET metody.prosím rozpracovat.jak vybudovat jednoduché GUI webový server v MCU?Jaké jsou kroky a ukázkový kód?ano.máte pravdu, banh chci mít jednoduchou kontrolu MCU s GUI Web server.

Myslím si, že by se měla postupně číst až ..

Zkuste hledat na "TCP / IP Lean" knih v tomto fóru.To by mohlo být užitečné.

Myslím si, že kroky k vybudování embeded webové stránky jsou pod

1) vybudování internetové stránky nebo html souboru pomocí Front Page, Macromedia dreameaver & etc

2) převést html a obraz (Jpg, darovací ...) soubor do c s a c c hlavičku zdroj

3) funkce v hlavním převodu webových stránek pomocí portu

prosím clrrect mě, jestli jsem špatněPřidáno po 1 hodina 43 minut:a pro aktivní webové stránky, které znamenají vzdálenou kontrolu MCU pak bychom měli použít programování, jako je ASP, PHP, cgi rozvíjet webu.

znovu opravit se mě, jestli jsem špatně

Ahoj všem,
Mám okruh kolem TCP / IP system.But Nevím, jak pro přenos dat z mikrokontroléru AVR na webových serverech.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=579414 # 579414

Má někdo pomoci? Dejte mi prosím ukázku
když chci převést "12345" řetězec z AVR na webové servery nebo webové servery na AVR.
Můj email je: luongvinhphu1003 (at) yahoo.com
S pozdravem.

seebing napsal:

Myslím si, že kroky k vybudování embeded webové stránky jsou pod1) vybudování internetové stránky nebo html souboru pomocí Front Page, Macromedia dreameaver & etc2) převést html a obraz (Jpg, darovací ...) soubor do c s a c c hlavičku zdroj3) funkce v hlavním převodu webových stránek pomocí portuprosím clrrect mě, jestli jsem špatně
Přidáno po 1 hodina 43 minut:
a pro aktivní webové stránky, které znamenají vzdálenou kontrolu MCU pak bychom měli použít programování, jako je ASP, PHP, cgi rozvíjet webu.znovu opravit se mě, jestli jsem špatně

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back